Jump to content
Los Santos Roleplay (MTA)
Sign in to follow this  
Michael

Sprijină Comunitatea

Recommended Posts

LuUfOSk.png

Sprijină Comunitatea


Los Santos Roleplay România reprezintă un proiect care a luat naștere din dorința de a dezvolta nivelul de roleplay românesc existent pe Multi Theft Auto. Ne dorim să ajungem la standardele marilor comunități de roleplay de pe San Andreas Multiplayer (SAMP).

Ca orice comunitate existentă, Los Santos Roleplay România suportă lunar şi periodic o serie de costuri necesare pentru a funcționa. Aceste costuri sunt legate în principal de menținerea activă și îmbunătățirea constantă a server-ului și a forum-urilor existente, cât și a celorlalte servicii puse la dispoziția jucătorilor în mod gratuit.

Până în luna septembrie 2018, comunitatea Los Santos Roleplay România s-a întreținut singură financiar. Din păcate, acest lucru nu mai este posibil din considerente pe care noi, echipa Los Santos Roleplay România, nu le putem controla.

Tocmai de aceea, apelăm la voi, cei dornici să ajute la creșterea frumoasă a acestui proiect. La voi cei care vedeți potențial în ceea ce încercăm să facem și care vă doriți același lucru pe care ni-l dorim și noi.


Unde ajunge donația mea?

Obiectivul 1: Plata lunară pentru host server, forum și site.
De cât mai avem nevoie pentru a completa acest obiectiv? 5 euro.


Cum pot să donez?

În prezent, acceptăm donații doar prin PayPal. PayPal este serviciul prin care ni se poate facilita plata facturilor. Pe viitor, intenționăm să integrăm și alte metode de efectuare a donațiilor.

Apasă pe butonul de mai jos pentru a accesa (într-o fereastră nouă) pagina unde poți dona folosind serviciul PayPal.  

Înainte de a continua, te rugăm să citești cu mare atenție mai jos termenii și condițiile ce țin de efectuarea unei donații către comunitatea noastră. Asigură-te că ești de acord în totalitate cu toate prevederile menționate în termenii și condițiile noastre înainte de a dona.

pixel.gif
Pași de urmat pentru a dona cu succes:
 
 1. Apasă pe butonul de mai sus pentru a accesa (într-o fereastră nouă) pagina unde poți dona folosind serviciul PayPal.
 2. Introdu suma pe care dorești să o donezi comunității noastre.
 3. Ia legătura cu Michael printr-un mesaj privat pe forum intitulat '[DONAȚIE - SUMĂ] Adresă PayPal folosită' pentru a confirma donația. Completează mesajul cu modelul regăsit mai jos.

Termeni și condiții pentru efectuarea unei donații

 1. Pentru a efectua o donație, trebuie să fii de acord cu toate prevederile din cadrul acestor termeni și condiții, inclusiv cu această prevedere.
 2. Prin donator, se înțelege persoana care intenționează să efectueze sau a efectuat deja o donație către comunitatea Los Santos Roleplay România.
 3. Prin Administrația Los Santos Roleplay România, se înțelege echipa administrativă a comunității Los Santos Roleplay România compusă din Administratori.
 4. Management-ul comunității Los Santos Roleplay România poate aduce excepții de la aceste prevederi acolo unde și atunci când consideră necesar.
 5. Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment fără a vă anunța în prealabil.
 6. Toate donațiile făcute către comunitatea Los Santos Roleplay România se fac pe răspunderea persoanei care decide să efectueze o donație către comunitatea Red County Roleplay România.
 7. Los Santos Roleplay România nu returnează suma donată și nici nu este obligată să returneze suma donată.
  • Ca și politică de bun-simț, comunitatea Los Santos Roleplay România returnează donatorului suma donată dacă acesta solicită acest lucru în maxim 24h de la efectuarea donației și numai dacă donatorul nu a utilizat deja diversele beneficii acordate în semn de recunoștință. Pentru a primi o rambursare, trimite un mesaj privat către Michael intitulat '[RAMBURSARE DONAȚIE] Adresă PayPal folosită'. Completează mesajul cu modelul de rambursare ce poate fi găsit mai jos în secțiunea de modele.

   Nu folosiți alte metode de recuperare a sumei donate decât metoda menționată mai sus. În caz contrar, veți fi restricționat permanent de pe tot ceea ce înseamnă comunitatea Los Santos Roleplay România, fără posibilitatea de a mai reveni, juca și face parte vreodată din această comunitate.
  • Donatorul înțelege și este de acord cu faptul că termenul de rambursare a donației efectuate este, în general, de 24h până la 72h, însă acesta poate depăși 72h.
  • Donatorul înțelege și este de acord cu faptul că, în unele cazuri, rambursarea donației efectuate se poate face în tranșe, în funcție de disponibilitatea pe care comunitatea Los Santos Roleplay România o are.
  • Donatorul înțelege și este de acord cu faptul că rambursarea donației efectuate poate fi amânată sau chiar refuzată de către comunitatea Los Santos Roleplay România în situațiile de forță majoră în care comunitatea Red County Roleplay România nu dispune de fonduri suficiente.
 8. Efectuarea unei donații nu reprezintă un criteriu obligatoriu pentru a face parte și de a juca pe comunitatea Los Santos Roleplay România. Comunitatea Los Santos Roleplay România nu impune jucătorilor donaţii în schimbul bunurilor sau facilităţilor menţionate mai jos şi nici nu impune donaţii pentru alăturarea în cadrul comunităţii.
 9. Statutul de donator este valabil 30 de zile de la efectuarea donației. Bunurile și facilitățile nefolosite în această perioadă vor rămâne inactive în contul/pe caracterul jucătorului până la reînnoirea statutului de donator.
  • Reînnoirea statutului de donator se efectuează prin realizarea unei noi donații echivalente cu unul dintre pachetele menționate mai jos.
  • Excepție de la această prevedere o fac punctele de donator (vPoints), vehiculele și bunurile și facilitățile recompensate în regim 'OFF-SINGLE', care pot fi utilizate în continuare de jucător și care nu se subscriu în perioada de valabilitate de 30 de zile, fiind permanente.
 10. Donatorul se obligă să utilizeze bunurile și facilitățile recompensate conform regulilor și regulamentelor comunității Los Santos Roleplay România. În caz contrar, bunurile și facilitățile primite drept recompensă vor fi înlăturate de către un Administrator.
  • Rambursarea bunurilor și facilităților recompensate pierdute se face doar în urma unei erori din partea echipei administrative Los Santos Roleplay România sau a unei probleme tehnice ce ține de partea de script a server-ului de Multi Theft Auto. Situațiile în care bunurile și facilitățile recompensate sunt înlăturate de către un Administrator sau sunt pierdute de către donator ca urmare a utilizării necorespunzătoare nu vor beneficia de rambursare.
  • Rambursarea bunurilor și facilităților recompensate pierdute se face doar prin intermediul cererilor de înapoiere.
  • Rambursarea bunurilor și facilităților recompensate pierdute ca urmare a unei situații de forță (exemplu: wipe la server), vor fi efectuate, însă doar în urma prezentării unor dovezi clare și concludente care să ateste deținerea respectivelor bunuri și facilități recompensate.
  • Vehiculele șterse în urma inactivității nu vor fi rambursate.
 11. Administrația Los Santos Roleplay România își rezervă dreptul de a înlătura parțial sau total, temporar sau permanent, cu sau fără înștiințare prealabilă, bunurile și facilitățile acordate sub formă de recompensă donatorilor dacă aceasta consideră că utilizarea lor a fost realizată în mod abuziv de către donator.
 12. Donaţiile nu trebuie văzute ca un mod de a obţinute bunuri sau facilităţi pe server, ci ca un mod de a oferi o mână de ajutor în acoperirea costurilor necesare menţinerii comunităţii active şi de a ajuta la extinderea comunităţii pe toate planurile.
  • Donatorii își exprimă consimțământul referitor la faptul că donația efectuată nu are ca scop obținerea de bunuri și facilități pe comunitatea Los Santos Roleplay România, ci are ca scop ajutarea comunității Red County Roleplay România să se întrețină din punct de vedere financiar și să se dezvolte pe toate planurile posibile.
  • Donatorii își exprimă consimțământul referitor la faptul că bunurile și facilitățile acordate în urma efectuării unei donații sunt oferite de către comunitatea Los Santos Roleplay România sub formă de recunoștință și își exprimă consimțământul referitor la faptul că înțeleg această prevedere și că nu au nici o așteptare din partea comunității Los Santos Roleplay România pentru a fi recompensați.
 13. Sunteți de acord și înțelegeți faptul că statutul de donator nu vă acordă tratament special din partea Administrației Los Santos Roleplay România și nici nu vă exclude, parțial sau total, temporar sau permanent, de la respectarea regulilor și regulamentelor ce guvernează această comunitate. Aici intră și sancțiune administrative.
 14. Bunurile și facilitățile recompensate nu se pot transfera de pe un caracter pe altul.
  • Excepție de la această prevedere o fac bunurile și facilitățile acordate la nivel de cont (exemplu: vPoints) care oricum nu necesită transferul pentru a fi utilizate, cât și vehiculele de donator atunci când donatorul dorește să își folosească facilitatea de transfer al vehiculului de donator.
 15. Orice problemă sau nelămurire referitoare la efectuarea unei donații și la conținutul acestui documente pot fi adresate Administrației Los Santos Roleplay România.

Ce pot primi drept recunoștință?

Off-Single

Aceste bunuri și facilități recompensate sunt permanente și nu expiră după o perioadă anume de timp.

 • Schimbare de nume - 1 euro/per schimbare.
 • Schimbare nume pe forum - 1 euro/per schimbare.
 • Număr de telefon personalizat - 2 euro/per număr.
 • Schimbare de nume și scoatere CK - 3 euro/per schimbare și scoatere.
 • Transferul unui vehicul de donator de pe un caracter pe altul - 5 euro/per transfer.
 • Transfer de bunuri până în $75,000 - 5 euro/per transfer.
  • Aici nu intră vehiculele de donator.
 • Transfer de bunuri până în $150,000 - 8 euro/per transfer.
  • Aici nu intră vehiculele de donator.
 • Vehicul BF-Injection - 5 euro/per vehicul.
 • Vehicul Banshee/Patriot - 8 euro/per vehicul.
 • Vehicul SandKing - 10 euro/per vehicul.
 • Vehicul Turismo/Maverick - 12 euro/per vehicul.
 • Vehicul Infernus - 15 euro/per vehicul.

vPoints

vPoints sunt punctele de recunoștință pe care comunitatea Los Santos Roleplay România vi le poate oferi în urma efectuării unei donații. Fiecare vPoint se acordă la nivel de cont, aşadar poate fi folosit pe toate caracterele deţinute, nu neapărat pe cel de pe care s-a solicitat preluarea donaţiei. Punctele de donator vPoints sunt considerate Off-Single.

Cele mai comune valori de referință:

 • 1 vPoint echivalează cu 0,5€.
 • 5 vPoints echivalează cu 2,5€.
 • 10 vPoints echivalează cu 5€.
 • 15 vPoints echivalează cu 7,5€.
 • 20 vPoints echivalează cu 10€.
 • 25 vPoints echivalează cu 12,5€.
 • 30 vPoints echivalează cu 15€.

Pe ce pot folosi vPoints?

 • Blocarea anunțurilor din joc pe o perioadă de 7 zile - 1 vPoint
 • Număr de telefon personalizat - 2 vPoints.
 • Blocarea mesajelor private din joc pe o perioadă de 7 zile - 2 vPoints.
 • Blocarea știrilor SANews pe o perioadă de 14 zile - 2 vPoints.
 • Username de donator colorat în joc pe o perioadă de 14 zile - 2 vPoints.
 • Reduceri de 20% în orice magazin pe o perioadă de 7 zile - 2 vPoints.
 • Apeluri și mesaje SMS gratuite pe o perioadă de 28 de zile - 3 vPoints.
 • Anularea taxelor de spitalizare pe o perioadă de 14 zile - 4 vPoints.
 • Adăugarea unui slot nou de vehicul - 20 vPoints.
  • Nu se poate transfera pe alt caracter.

Donator Level 1 (5€/lună)

Ce pot primi drept recunoștință?

 • 10 vPoints bonus.
 • Acces la grupul de donator pe forum și Discord.
 • Acces la camera donatorilor pe Discord.
 • Acces la comanda /quitjob fără a aștepta patru ore.
 • 1x schimbare nume de forum, 1x schimbare nume în joc și scoatere CK.
 • 1x schimbare vârstă caracter, 1x schimbare sex caracter.
 • Abilitatea de a schimba stilul de mers și o singură dată stilul de luptă.

Donator Level 2 (10€/lună)

Ce pot primi drept recunoștință?


 • 20 vPoints bonus.
 • Acces la grupul de donator pe forum și Discord.
 • Premiu special 'Philantropist' pe forum.
 • Acces la camera donatorilor pe Discord.
 • Posibilitatea de a crea o cameră privată pe Discord.
 • Acces la comanda /quitjob fără a aștepta patru ore.
 • 2x schimbare nume forum, 2x schimbare nume în joc și scoatere CK.
 • 2x schimbare vârstă caracter, 2x schimbare sex caracter.
 • Abilitatea de a schimba stilul de mers și de două ori stilul de luptă.
 • 1x slot vehicul gratuit.
 • Abilitatea de a adăuga un NPC adițional în interiorul proprietății tale.
 • Abilitatea de a adăuga o textură custom pentru skin disponibilă în Kevin Clone's.
 • Abilitatea de a transfera bunuri o singură dată până în valoarea de $75,000.
  • Aici nu intră vehiculele de donator.

Donator Level 3 (15€/lună)

Ce pot primi drept recunoștință?

 • 30 vPoints bonus.
 • Acces la grupul de donator pe forum și Discord.
 • Premiu special 'Philantropist' pe forum.
 • Acces la camera donatorilor pe Discord.
 • Posibilitatea de a crea o cameră privată pe Discord.
 • Adăugarea în joc a unei stații radio la alegere.
 • Acces la comanda /quitjob fără a aștepta patru ore.
 • 2x schimbare nume forum, 3x schimbare nume în joc și scoatere CK.
 • 2x schimbare vârstă caracter, 3x schimbare sex caracter.
 • Abilitatea de a schimba stilul de mers și de trei ori stilul de luptă.
 • 2x slot vehicul gratuit.
 • Abilitatea de a adăuga două NPC-uri adiționale în interiorul proprietății tale.
 • Abilitatea de a adăuga o textură custom pentru skin disponibilă fie în Kevin Clone's, fie în mod privat.
 • Abilitatea de a transfera bunuri o singură dată până în valoarea de $75,000.
  • Aici nu intră vehiculele de donator.
 • Abilitatea de a transfera bunuri o singură dată până în valoarea de $150,000.
  • Aici nu intră vehiculele de donator.

Ce fac după ce am efectuat o donație?

După ce ai efectuat o donație, trebuie să iei legătura cu Michael printr-un mesaj privat pe forum intitulat '[DONAȚIE - SUMĂ] Adresă PayPal folosită' pentru a confirma donația. Completează mesajul privat folosind modelul de confirmare de mai jos.

Exemplu de titlu pentru mesajul privat:

 • [DONAȚIE - 5€] office@ls-rp.ro

Model de confirmare a donației

Selectează întreg modelul de mai jos, după care inserează codul (CTRL+V) în mesajul privat.

 

LuUfOSk.png

Solicitarea confirmării donației


Informații personale

Nume cont în joc:
Caracterul pe care se dorește acordarea beneficiilor:
Adresa de PayPal folosită pentru efectuarea donației:


Informații despre donație

Data și ora la care s-a efectuat donația:
Suma donată:
Beneficiu dorit:


Declarații

Eu, NUME CONT, declar pe proprie răspundere faptul că am citit, înțeles și că sunt de acord cu termenii și condițiile pentru efectuarea unei donații. Totodată, declar pe proprie răspundere faptul că donația efectuată a fost realizată cu bună știință, din surse monetare asupra căror am drept de utilizare. Toate datele completate în cadrul acestui formular sunt de actualitate și veridice.


Model de rambursare a donației

Pentru a beneficia de rambursarea donației, trebuie să iei legătura cu Michael printr-un mesaj privat pe forum intitulat '[RAMBURSARE DONAȚIE] Adresă PayPal folosită' pentru a solicita rambursarea donației. Completează mesajul privat folosind modelul de confirmare de mai jos.

 

Exemplu de titlu pentru mesajul privat:

 • [RAMBURSARE DONAȚIE] office@ls-rp.ro

Selectează întreg modelul de mai jos, după care inserează codul (CTRL+V) în mesajul privat.

 

LuUfOSk.png

Solicitarea rambursării donației


Informații personale

Nume cont în joc:
Caracterul pe care se dorește acordarea beneficiilor:
Adresa de PayPal folosită pentru efectuarea donației:


Informații despre donație

Data și ora la care s-a efectuat donația:
Suma donată:
Beneficii primite:


Declarații

Eu, NUME CONT, declar pe proprie răspundere faptul că am citit, înțeles și că sunt de acord cu termenii și condițiile pentru efectuarea și rambursarea unei donații. Nu am utilizat bunurile și facilitățile acordate drept recompensă în urma efectuării donației și nu am depășit termenul de 24h în care am putut solicita rambursarea donației mele. Totodată, declar pe proprie răspundere faptul că donația efectuată a fost realizată cu bună știință, din surse monetare asupra căror am avut drept de utilizare. Toate datele completate în cadrul acestui formular sunt de actualitate și veridice.


Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
×
×
 • Create New...