Jump to content

Ajută la testarea versiunii 1.6-beta de MTA!


Recommended Posts

  • Administrators

Salutări tuturor! 👋

Recent a fost lansată versiunea 1.6 (beta) pentru platforma Multi Theft Auto! Aceasta aduce schimbări substanțiale, unele incompatibile cu versiunile anterioare, motiv pentru care a fost luată decizia de a lansa noua versiune într-un stadiu beta.

Vă invităm să luați parte la demersurile de testare a noii versiuni pentru a accelera această perioadă beta (estimată să dureze până în jurul lunii mai-iunie dacă toate condițiile necesare sunt întrunite).


Cum puteți ajuta?

Cel mai simplu și eficient mod este conectarea pe unul dintre serverele publice deschise provizoriu de către echipa MTA cu scopul de a facilita testarea noilor funcționalități.

Puteți descărca și instala cea mai recentă versiune de MTA aici: https://nightly.multitheftauto.com/?mtasa-1.6-latest

Puteți găsi detaliile de conectare pentru fiecare server în parte aici:

  • MTA 1.6 Official Beta Server #1 Europe - IP: 57.129.0.210:22003
  • MTA 1.6 Official Beta Server #2 America - IP: 51.222.139.212:22003

⚠️ Puteți avea două versiuni de MTA instalate simultan (versiunea anterioară 1.5.9 și versiunea nouă 1.6-beta), fiecare versiune instalată într-un folder diferit! În acest fel, puteți comuta cu ușurință în orice moment între versiuni fără să fie necesară o reinstalare sau modificare a fișierelor.

Puteți citi mai multe în acest anunț: https://forum.multitheftauto.com/topic/140285-multi-theft-auto-san-andreas-16-is-ready-for-testing/

Distracție plăcută! 🚀

Link to comment
  • Michael unpinned this topic
  • Administrators

Versiunea 1.6 a fost lansată recent! 🥳

Mulțumim tuturor celor care au participat în mod activ la testarea versiunii 1.6-beta!
Nu uitați faptul că puteți semnala probleme tehnice și nereguli în orice moment utilizând categoriile specifice din comunitate.

Vă așteptăm cu drag să faceți tranziția dinspre versiunea anterioară 1.5.9 spre noua versiune oficială 1.6 pentru a rămâne la curent cu toate modificările de actualitate.
Puteți descărca cea mai recentă versiune a platformei de pe pagina principală.

Detalii suplimentare privind noua versiune 1.6 pot fi parcurse în cadrul anunțului oficial destinat segmentului internațional.


⚠️ Versiunea 1.6 este incompatibilă cu versiunile anterioare!
Acest lucru înseamnă că nu veți putea accesa servere de joc care încă folosesc versiunea 1.5.9.
Totuși, este important să cunoașteți faptul că puteți avea două versiuni de MTA instalate simultan (versiunea anterioară 1.5.9 și versiunea nouă 1.6), fiecare versiune instalată într-un folder diferit! În acest fel, puteți comuta cu ușurință în orice moment între versiuni fără să fie necesară o reinstalare sau modificare a fișierelor.


⚠️ Observație importantă pentru utilizatorii de Windows 7/Windows 8.x
Dacă utilizați Windows 7 sau 8.x, vă recomandăm să vă actualizați sistemul de operare pe Windows 10 sau 11 cât mai curând posibil. Windows 7 și 8.x nu mai sunt sprijinite în mod oficial de către Microsoft (începând cu ianuarie 2020, respectiv ianuarie 2023) și nici de către majoritatea programelor (inclusiv Google Chrome și Steam), ceea ce înseamnă că utilizați un sistem nesigur. Multi Theft Auto va înceta, pe viitor, să sprijine Windows 7 și 8.x.

CEF nu mai este actualizat pentru versiunile de Windows 7 și 8.x de MTA. Acest lucru se datorează faptului că CEF nu mai sprijină aceste versiuni de WIndows. Acest fapt pune în pericol securitatea, motiv pentru care insistăm să vă actualizați sistemul de operare la Windows 10+ și MTA la 1.6+.

În prezent oferim două versiuni de client pentru MTA, una pentru Windows 10+ și una pentru Windows 7/8.x, ambele fiind accesibile pentru descărcare de pe pagina principală.


Părți din cadrul acestei postări au fost preluate, traduse și adaptate din cadrul anunțului oficial pentru segmentul internațional.
Toate meritele pentru aceste părți revin autorilor de drept.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
For more information, please read our Terms of Use & Privacy Policy.