Jump to content

Unde am fost, unde suntem și încotro ne îndreptăm


Recommended Posts

  • Administrators

Salutare tuturor 👋

Aceasta este o actualizare cu privire la comunitate.

Unde am fost


Proiectul comunității Los Santos Roleplay a luat naștere din dorința de a oferi un mediu plăcut, serios și prietenos pentru toți românii pasionați de roleplay.

Încă din 2016, atunci când am pornit pe acest drum, am avut o viziune clară despre cum trebuie să se desfășoare lucrurile din punct de vedere organizatoric și tehnic pentru a oferi experiența de joc dorită.

Am avut parte de oameni buni, serioși și dedicați, care mi-au împărtășit această viziune și cu care am avut plăcerea de a forma o echipă administrativă unită. Contribuțiile acestora au jucat un rol important în ceea ce este acest proiect în prezent și prin această cale doresc să le mulțumesc.

De-a lungul timpului, am avut diverse încercări de deschidere, în diferite perioade de timp, în urma cărora am tras concluzii care au devenit învățături, dar și motivații pentru a deveni mai buni.
Cu fiecare încercare, am adus îmbunătățiri și am avut de-a face cu schimbări, bune sau rele.

Unde suntem


În acest moment, prospectăm viabilitatea unei redeschideri, dat fiind contextul pe care îl considerăm potențial favorabil.

O facem din postura unei echipe restrânse, însă dornică de a se întregi. Căutăm administratori și testeri interesați să ofere o mână de ajutor.
Vezi aici detaliile despre cum poți să aplici ca și tester, iar dacă aplicația ta depășește așteptările, există șanse mari să te integrăm direct ca administrator.

Căutăm și lideri pentru diversele echipe organizatorice. Majoritatea atrag de la sine un rang administrativ, în funcție de complexitatea echipei.
Vezi în spoiler pozițiile disponibile, iar dacă te consideri potrivit pentru vreuna, lasă-ne un mesaj!

Spoiler

Development Team

  • Mapping - Head of Mapping;
  • Modding - Head of Modding;

Faction Management Team

  • Facțiuni - Head of Factions;
  • Afaceri, facțiuni legale și guvernamentale - Head of Legal Factions;
  • Facțiuni ilegale - Head of Illegal Factions;

Public Relations Team

  • Support - Head of Support;


De la bun început ne-am concentrat pe platforma Multi Theft Auto și tot aici vom dori să redeschidem. Există multe motive obiective pentru care am ales această platformă în detrimentul SA-MP.
Poți vedea aici o comparație între cele două platforme și să tragi singur propriile concluzii.

De ce nu GTA V, dacă tot e așa la modă? Am luat în considerare și această variantă, dar am ajuns la concluzia că, dată fiind situația noastră și efortul pe care o astfel de mutare îl implică, pentru noi nu este ceva realizabil.
Există multe proiecte în desfășurare care ne pot suplini prezența și, chiar dacă sunt multe plusuri comparativ cu GTA:SA, atmosfera generală ar putea avea de suferit într-un context GTA V.

O precizare importantă, ne-am mutat pe un nou server de Discord! Acesta poate fi accesat cu ușurință @ https://ls-rp.ro/discord

Încotro ne îndreptăm


Dacă reușim să întregim echipa cu numărul minim de persoane pentru a putea funcționa în parametri optimi, și dacă vom vedea interes din partea jucătorilor, vom încerca o redeschidere.
Nu știm cât ar putea dura acest lucru, așa că nu putem estima o dată calendaristică.

La deschidere, avem pregătite o serie de noutăți despre care credem că vor fi pe placul tuturor jucătorilor.
Pe de o parte, pregătim versiunea 1.0.9 a sistemului de joc (gamemode). Aceasta vine cu multe posibilități noi, dar și îmbunătățiri pentru ceea ce aveam și până acum.

Pe de altă parte, vom lansa în stadiul beta, noul nostru User Control Panel, prin intermediul căruia ne-am dorit să aducem un plus la obiectivul nostru de a oferi o experiență cât mai completă în comunitate.
Există multe funcționalități despre care așteptăm cu nerăbdare să auzim părerile și impresiile voastre!

Concluzii


În cele din urmă, reușita unei comunități depinde cel mai mult de interesul jucătorilor. Fără aceștia, lucrurile nu pot funcționa așa cum trebuie. Nici echipa administrativă, nici conducerea comunității, nici sistemele de joc sau diversele servicii puse la dispoziție nu pot suplini interesul jucătorilor, ci doar întregii o comunitate bună.

Ne-am concentrat să oferim experiențe de joc cât mai plăcute, să facilităm prin sistemele noastre un roleplay cât mai divers și, prin organizarea noastră, să facem toate acestea dintr-o postură care să inspire încredere și seriozitate.

Acum, ca și de alte dăți, vine momentul în care toate acestea trebuie întregite de către jucători, iar dacă acest lucru se va întâmpla, vom oferi din nou experiența de joc asumată.

  • Like 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...