Jump to content
Los Santos Roleplay (MTA)
Sign in to follow this  
benzema100

Folosirea texturilor în interior

Recommended Posts

Texturile sunt folosite pentru a diversifica interiorul respectiv din punct de vedere estetic. Texturile pot fi adăugate într-un interior deținut.

Pentru a adăuga o textură pe un obiect dintr-un interior ai nevoie de item-ul "Wallpaper" care poate fi preluat de la magazinul de unelte.

Odată ce veți obține acest item, va trebui să dați click stânga pe obiect. Obiectul va deschide o fereastră ce conține un link default. Link-ul trebuie înlocuit cu un link către adresa texturii. Aceasta trebuie să aibă terminația .png sau .jpg , altfel nu va funcționa. Atenție, pentru a putea textura un interior acesta trebuie să fie deținut de către voi, altfel nu veți avea acces la meniul pentru alegerea obiectului de texturat. Dimensiunea maximă este de 1000x1000, dacă depășiți dimensiunea, textura nu se va mai aplica, iar meniul nu va mai apărea.


Înlocuiți acel link cu link-ul de la adresa texturii respective și apăsați butonul "Salvează". După ce aceasta a fost salvată cu link-ul respectiv, obiectul în inventar se va colora, însemnând că este gata de utilizare. Pentru a utiliza obiectul, apăsați click stânga pe acesta și așteptați câteva secunde pentru procesare. Un meniu va fi vizibil în partea din stânga ecranului. Pentru a selecta obiectul pe care textura să fie aplicată (tavan, podea, obiecte de prin interior) . Apăsați tasta "D" , pentru a ieși din meniu apăsați tasta "W", iar pentru a salva textura aplicată apăsați tasta "S". După ce ați confirmat textura aplicată, aruncați obiectul "Wallpaper" din inventar, pe jos pentru a finaliza procedura.


Pentru a scoate textura din interior accesați comanda /texlist. Dacă aveți întrebări legate de acest subiect, lăsați un reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...