Jump to content

Modul de joc și numele caracterelor


benzema100
 Share

Recommended Posts

I. Modul de joc intitulat roleplay

  • Ce înseamnă cu adevărat roleplay ?

Tipul de joc roleplay, care de la înțelesul cuvântului înseamnă "jocuri de rol", reprezintă o lume virtuală prin care poți realiza diferite acțiuni care să portretizeze lumea reală.

În acest tip de joc, prin intermediul facțiunilor puteți face roleplay de orice fel doriți voi, de la un ofițer în Los Santos Police Department până la un civil care se zbate să trăiască în statul San Andreas, cu un job instabil. Ideea este, că puteți fi oricine, unde, experiența modului contează, și cum te afirmi în societate. Întotdeauna pe un server roleplay se va aprecia calitatea pe care jucătorii le oferă atunci când interacționează într-un mod cât mai aproape de realitate, cu idei noi ci nu farming-ul pe care respectivul jucător îl depune doar pentru a-și cumpăra un bun. Până la urmă, asta este distracția modului de joc. Să fim serioși, este mult mai distractiv să interacționezi într-un mod realistic cu un grup de persoane, decât să stai non-stop și să te plimbi cu un autobuz sau mașină personală. Banii, la urma urmei, vin și din roleplay, doar că depinde și de persoana pe care îi face. Dacă ideile de a face bani prin acțiuni realistice sunt, înseamnă că sunt și bani (ex: deschiderea unei afaceri de taximetriști, sau achizițonarea unei afaceri și promovarea acesteia).


II. Numele caracterelor

  • De ce nu este permis numele românesc masiv ?

În ultima perioadă pe comunitatea românească de pe această platformă sunt foarte multe nelămuriri, în privință cu numele pe care un personaj trebuie să îl aibă. Pe serverul nostru, cel puțin, numele caracterelor trebuiesc să fiu străine (nu strict american, ci străine). Acum vine întrebarea, de ce nu românesc ? Știm că serverul este românesc, sunt jucători și administratori români, dar acțiunea se petrece în San Andreas, unde este un stat american iar de aceea trebuie ca numele să fie restricționat. Asta nu înseamnă că nu poți face roleplay de român, care a venit cu un scop în acest stat. Pe viitor, vom permite și numele românești pe care îl puteți obține cu o aplicație pe forum, dar, doar unii vor avea acces, anume, cei care vor să facă roleplay de român cu un scop anume (ex: facțiune).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...