Jump to content

Rolling's 355 Blocc


Louie
 Share

Recommended Posts

Watch CRIPS | Prime Video                       

       Crips sunt o bandă cu sediul în regiunile de coastă din sudul Californiei. A fost fondată în Los Angeles, California, în 1969, în principal de Raymond Washington și Stanley Williams.  O singură alianță între cele 2 grupari autonome, acum este o rețea vag conectată de „seturi” individuale, adesea angajate într-un război deschis între ele. Membrii săi poartă în mod reprezentativ haine albastre, o practică care a scăzut oarecum din cauza poliției care vizează membrii bandelor. Din punct de vedere istoric, membrii au fost în primul rând patrimoniu afro-american.

           Crips sunt una dintre cele mai mari și violente asociații de bande de stradă din Statele Unite. Cu aproximativ 30.000 - 35.000 de membri în 2008, au fost implicați în crime, jafuri și trafic de droguri, printre alte infracțiuni. Crips au o lungă și amară rivalitate cu Bloods.


       În anul 2018 în Los Santos a luat naștere o mică grupare crips în zona Idlewood sub numele de Rolling's 355 Blocc creată de către Shawnee Duncan . Banda este formată de tineri cu vârste cuprinse între 15 - 18 ani care au o rată foarte mare de infracționalitate. Se aude precum că această grupare de tineri este la început, în plina creștere. În cartierul Idlewood, noaptea îți poate lasă o imagine înfricoșătoare, pe la colțuri de străzi observi grupuri de tineri de culoare care se droghează, vând droguri și fete care se prostituează.

         C.9 Fayette st, Idlewood. - Los Santos Roleplay                                                                          


Regulament Out Of Characters:

  • Dacă vreţi să interacţionaţi cu noi, este exclus chatul OOC, precum PM sau pe forum.
  • Fiecare membru este obligat să respecte regulamentele server-ului.
  • Cine vrea să intre în facţiune trebuie sa aiba discord, server (în curând)
Edited by Louie
Link to comment
Share on other sites

  • Louie changed the title to Rolling's 355 Blocc
  • Michael locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...