Jump to content

Sprijină comunitatea prin donații


Recommended Posts

 • Administrators
Los Santos Roleplay
SPRIJINĂ COMUNITATEA PRIN DONAȚII

Înaintea de a continua, asigură-te că ești în locul potrivit:

 • Dacă dorești să contribui la acoperirea unei părți din cuantumul cheltuielilor, atunci continuă să citești acest subiect și asigură-te că o faci în totalitate.
 • Dacă dorești să contribui la îmbunătățirea comunității, însă nu în mod financiar, accesează acest subiect pentru a afla cum poți ajuta la dezvoltarea comunității în mod non-financiar.

INTRODUCERE

Ca orice comunitate, Los Santos Roleplay suportă lunar şi periodic o serie de cheltuieli necesare pentru a funcționa.
Tocmai de aceea, apelăm la voi, cei dornici să ajute la creșterea frumoasă a acestui proiect. La voi, cei care vedeți potențial în ceea ce încercăm să facem și care vă doriți același lucru pe care ni-l dorim și noi pentru comunitate.

Aceste cheltuieli sunt legate în principal de menținerea activă și îmbunătățirea constantă a comunității și, implicit, a serviciilor puse la dispoziția jucătorilor în mod gratuit.


CUM POT SĂ DONEZ?

Pentru a efectua o donație, vă rugăm să luați legătura cu Michael printr-un mesaj privat pe forum intitulat [DONAȚIE] Numele contului vostru de joc în care să vă exprimați dorința de a efectua o donație.

În prezent, acceptăm donații doar prin PayPal. Pe viitor, intenționăm să integrăm și alte metode de efectuare a donațiilor.


UNDE AJUNGE DONAȚIA MEA?

Fiecare donație în parte, indiferent de cuantumul acesteia, ajunge să fie folosită pentru acoperirea cheltuielilor cu privire la:

 • găzduirea aferentă server-ului de joc;
 • prelungirea rezervării domeniului ls-rp.ro;
 • găzduirea aferentă domeniului ls-rp.ro și a tuturor subdomeniilor aflate în cadrul acestuia;
 • contractarea de personal auxiliar în vederea accelerării procesului de dezvoltare (nu este cazul în acest moment);
 • alte cheltuieli neprevăzute strict aferente comunității;

TERMENII ȘI CONDIȚIILE PENTRU EFECTUAREA UNEI DONAȚII

Înainte de a efectua o donație, te rugăm să citești cu mare atenție termenii și condițiile de mai jos ce țin de efectuarea unei donații către comunitatea noastră.
Asigură-te că ești de acord în totalitate cu toate prevederile menționate în termenii și condițiile noastre înainte de a efectua donația.

Notă: Acești termeni și condiții vor suferi modificări neanunțate în următoarele 7 zile.

 1. Pentru a efectua o donație, trebuie să fii de acord cu toate prevederile din cadrul acestor termeni și condiții, inclusiv cu această prevedere.
 2. Prin Los Santos Roleplay se înțelege prezenta comunitate românească de roleplay (adesea cunoscută și ca Los Santos Roleplay România) de pe platforma Multi Theft Auto: San Andreas.
 3. Prin donator, se înțelege persoana care intenționează să efectueze sau a efectuat deja o donație către comunitatea Los Santos Roleplay.
 4. Prin Conducerea Los Santos Roleplay, se înțelege colectivul de persoane aflate în cadrul grupului de Management.
 5. Conducerea comunității Los Santos Roleplay poate aduce excepții de la aceste prevederi acolo unde și atunci când consideră necesar.
 6. Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment fără a vă anunța în prealabil.
 7. Toate donațiile făcute către comunitatea Los Santos Roleplay se fac pe propria răspundere a persoanei care decide să efectueze o donație către comunitatea Los Santos Roleplay.
 8. Los Santos Roleplay nu returnează suma donată și nici nu este obligată să returneze suma donată.
  • Conducerea Los Santos Roleplay poate face, după caz, excepții de la această regulă.

   Nu folosiți alte metode de recuperare a sumei donate decât metoda menționată mai sus. În caz contrar, veți fi restricționat permanent de pe tot ceea ce înseamnă comunitatea Los Santos Roleplay, fără posibilitatea de a mai reveni, juca și face parte vreodată din această comunitate.
  • Donatorul înțelege și este de acord cu faptul că termenul de rambursare a donației efectuate este, în general, de 24h până la 72h, însă acesta poate depăși 72h.
  • Donatorul înțelege și este de acord cu faptul că, în unele cazuri, rambursarea donației efectuate se poate face în tranșe, în funcție de disponibilitatea pe care comunitatea Los Santos Roleplay o are.
  • Donatorul înțelege și este de acord cu faptul că rambursarea donației efectuate poate fi amânată sau chiar refuzată de către comunitatea Los Santos Roleplay în situațiile de forță majoră în care comunitatea Los Santos Roleplay nu dispune de fonduri suficiente.
 9. Efectuarea unei donații nu reprezintă un criteriu obligatoriu pentru a face parte și de a juca pe comunitatea Los Santos Roleplay. Comunitatea Los Santos Roleplay nu impune jucătorilor donaţii în schimbul bunurilor sau facilităţilor menţionate mai jos şi nici nu impune donaţii pentru alăturarea în cadrul comunităţii.
 10. Statutul de donator este valabil 30 de zile de la efectuarea donației. Bunurile și facilitățile nefolosite în această perioadă vor rămâne inactive în contul/pe caracterul jucătorului până la reînnoirea statutului de donator.
  • Reînnoirea statutului de donator se efectuează prin realizarea unei noi donații echivalente cu unul dintre pachetele menționate mai jos.
  • Excepție de la această prevedere o fac punctele de donator (vPoints), vehiculele și bunurile și facilitățile recompensate în regim 'OFF-SINGLE', care pot fi utilizate în continuare de jucător și care nu se subscriu în perioada de valabilitate de 30 de zile, fiind permanente.
 11. Donatorul se obligă să utilizeze bunurile și facilitățile recompensate conform regulilor și regulamentelor comunității Los Santos Roleplay. În caz contrar, bunurile și facilitățile primite drept recompensă vor fi înlăturate de către un Administrator.
  • Rambursarea bunurilor și facilităților recompensate pierdute se face doar în urma unei erori din partea echipei administrative Los Santos Roleplay sau a unei probleme tehnice ce ține de partea de script a server-ului de Multi Theft Auto. Situațiile în care bunurile și facilitățile recompensate sunt înlăturate de către un Administrator sau sunt pierdute de către donator ca urmare a utilizării necorespunzătoare nu vor beneficia de rambursare.
  • Rambursarea bunurilor și facilităților recompensate pierdute se face doar prin intermediul cererilor de înapoiere.
  • Rambursarea bunurilor și facilităților recompensate pierdute ca urmare a unei situații de forță (exemplu: wipe la server), vor fi efectuate, însă doar în urma prezentării unor dovezi clare și concludente care să ateste deținerea respectivelor bunuri și facilități recompensate.
  • Vehiculele șterse în urma inactivității nu vor fi rambursate.
 12. Conducerea Los Santos Roleplay își rezervă dreptul de a înlătura parțial sau total, temporar sau permanent, cu sau fără înștiințare prealabilă, bunurile și facilitățile acordate sub formă de recompensă donatorilor dacă aceasta consideră că utilizarea lor a fost realizată în mod abuziv de către donator.
 13. Donaţiile nu trebuie văzute ca un mod de a obţinute bunuri sau facilităţi pe server, ci ca un mod de a oferi o mână de ajutor în acoperirea costurilor necesare menţinerii comunităţii active şi de a ajuta la extinderea comunităţii pe toate planurile.
  • Donatorii își exprimă consimțământul referitor la faptul că donația efectuată nu are ca scop obținerea de bunuri și facilități pe comunitatea Los Santos Roleplay , ci are ca scop ajutarea comunității Los Santos Roleplay să se întrețină din punct de vedere financiar și să se dezvolte pe toate planurile posibile.
  • Donatorii își exprimă consimțământul referitor la faptul că bunurile și facilitățile acordate în urma efectuării unei donații sunt oferite de către comunitatea Los Santos Roleplay sub formă de recunoștință și își exprimă consimțământul referitor la faptul că înțeleg această prevedere și că nu au nici o așteptare din partea comunității Los Santos Roleplay pentru a fi recompensați.
 14. Sunteți de acord și înțelegeți faptul că statutul de donator nu vă acordă tratament special din partea echipei administrative Los Santos Roleplay și nici nu vă exclude, parțial sau total, temporar sau permanent, de la respectarea regulilor și regulamentelor ce guvernează această comunitate. Aici intră și sancțiune administrative.
 15. Bunurile și facilitățile recompensate nu se pot transfera de pe un caracter pe altul.
  • Excepție de la această prevedere o fac bunurile și facilitățile acordate la nivel de cont (exemplu: vPoints) care oricum nu necesită transferul pentru a fi utilizate, cât și vehiculele de donator atunci când donatorul dorește să își folosească facilitatea de transfer al vehiculului de donator.
 16. Orice problemă sau nelămurire referitoare la efectuarea unei donații și la conținutul acestui documente pot fi adresate echipei administrative Los Santos Roleplay.

CE POT PRIMI DREPT RECUNOȘTINȚĂ?

Notă: Această secțiune este în curs de dezvoltare.

OFF-SINGLE

 1. Schimbare de nume - 1 euro/per schimbare.
 2. Schimbare nume pe forum - 1 euro/per schimbare.
 3. Număr de telefon personalizat - 2 euro/per număr.
 4. Schimbare de nume și scoatere CK - 3 euro/per schimbare și scoatere.

LOS SANTOS ROLEPLAY - APRILIE 2020

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...