Jump to content

Recommended Posts

• Administrators
Posted

Fie că este vorba despre poze roleplay, o reclamație, o cerere sau orice altă situație în care log-urile pot servi ca dovadă și sunt luate în considerare, făcând astfel o diferență, este bine de știut unde și cum le putem accesa atunci când avem nevoie de acestea.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să accesați dosarul de instalare a Multi Theft Auto, iar mai apoi să urmați mods > deathmatch > resources în cadrul căruia ar trebui să găsiți un folder denumit 'lsrp_logs'. Odată ce ați identificat și accesat acest folder, accesați folder-ul 'logs' din cadrul 'lsrp_logs' unde veți găsi câte un folder pentru fiecare zi în care ați intrat pe server, spre exemplu:

pCxY3TL.png

Mai mult, pentru o bună organizare și acces rapid, în cadrul fiecărui astfel de folder există subfoldere pentru fiecare oră jucată în parte.

Să luăm ca exemplu primul folder, cel din 09 / OCT / 2019 care, odată accesat, va conține (în acest caz) următoarele:

RTdNmls.png

Acest lucru indică faptul că m-am autentificat și am accesat unul dintre caractere cel puțin o dată în intervalul 18:00 - 18:59 (6PM - 6:59PM), 19:00 - 19:59 (7PM - 7:59PM), 20:00 - 20:59 (8PM - 8:59PM) și așa mai departe. Dacă am nevoie, de exemplu, de log-urile unui eveniment ce a avut loc în jurul orei 18:30 (6:30PM), voi accesa direct fișierul '18' și nu mai sunt nevoit să caut prin zeci sau chiar sute de linii de text.

Cea mai bună parte referitoare la acest sistem de salvare și înregistrare este că toate intrările în chatbox rămân salvate și stocate chiar și dacă te reconectezi. Prin urmare, în comparație cu modul în care se întâmplă pe alte platforme, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea tuturor informațiilor de care aveți nevoie permanent, deoarece toate aceste înregistrări rămân salvate până când decideți să le ștergeți.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
For more information, please read our Terms of Use & Privacy Policy.