Jump to content

Contestații administrative - Informații și model


Michael

Recommended Posts

 • Administrators
 
Los Santos Roleplay
INFORMAȚII PRIVIND CONTESTAȚIILE ADMINISTRATIVE

Puteți întocmi și depune o contestație administrativă în cadrul acestei secțiuni în cazul în care un membru din cadrul echipei administrative v-a acordat o sancțiune administrativă pe care o considerați a fi nedreaptă sau nefondată și, implicit, considerați că acțiunile dumneavoastră din cadrul respectivului incident nu au încălcat regulile și regulamentele ce guvernează această comunitate.

Înainte de a întocmi și depune o contestație administrativă, vă rugăm să vă luați timpul necesar pentru a reda întreg șirul narativ al incidentului în cauză pentru a vă asigura că nu ați încălcat, direct sau indirect, voit sau din greșeală, regulile și regulamentele acestei comunități. Încercați să luați legătura cu membrul echipei administrative care v-a acordat sancțiunea dacă aveți orice fel de nelămurire. În situația în care nu ați reușit să ajungeți la un numitor comun cu acesta și încă considerați că ați fost nedreptățit, simțiți-vă liber să înaintați o contestație administrativă.

În momentul depunerii contestației administrative, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:
Dacă considerați că răspunsul acordat contestației administrative nu este unul favorabil dumneavoastră și în continuare sunteți de părere că membrul echipei administrative a greșit atunci când v-a acordat sancțiunea administrativă, puteți depune o reclamație împotriva acestuia accesând this link.

Atunci când vă decideți să întocmiți o contestație administrativă, vă rugăm să vă asigurați că urmați toate cele de mai jos:

 • Nu contactați membrii echipei administrative pentru a le cere sau pentru a-i ruga să vă preia sau să vă răspundă mai repede la contestația administrativă.
 • Toate dovezile atașate în cadrul contestației trebuie să vă aparțină.
 • Toate dovezile prezentate trebuie atașate în forma lor originală și nu trebuie, în nici un caz, modificate în vreun fel.
 • Asigurați-vă că dovezile atașate sunt ușor accesibile și nu fac trimitere către servicii care necesită crearea unui cont sau descărcarea anumitor programe/dovezilor propriu-zise pentru ca acestea să fie vizualizate. Utilizați platforme sigure și cunoscute (precum YouTube și imgur.com) pentru a vă încărca dovezile.
 • Utilizați link-uri directe atunci când atașați dovezile. Nu folosiți tag-uri de inserare media.

În cazul în care doriți să contestați un Character Kill, vă rugăm să întocmiți contestația în sub-secțiunea 'Character Kills'.


MODEL CONTESTAȚIE ADMINISTRATIVĂ

Titlul contestației administrative trebuie să fie sub forma:

 • [Sancțiune acordată] Nume complet caracter SAU [Sancțiune acordată] Nume forum.
 • Exemplu: [Admin-Jail] John Doe sau [Forum Warn] Joe.
 • Pentru discord se va aplica același model de postare, referitor la titlu, doar că în loc de nume caracter, veți înlocui cu numele de pe discord.
 • Exemplu: [Ban] Nume discord.

 

Los Santos Roleplay
CONTESTAȚIE ADMINISTRATIVĂ

Nume caracter în joc:
Numele contului din joc:
Numele membrului care v-a sancționat:
Rangul membrului echipei administrative:


Tipul sancțiunii (ajail/ban/warn etc.):
Motiv:
Durată:
Data și ora incidentului:
Explicația incidentului:


Dovezi (link direct):
Martor(i):


 

Los Santos Roleplay

CONTESTAȚIE ADMINISTRATIVĂ - DISCORD


 1. Numele de utilizator discord:
 2. Data incidentului:
 3. Tip ban (temporar / permanent):
 4. Membrul staff care a acordat sancțiunea (dacă banul a fost acordat automat, de către BOT, specificați):
 5. Motiv ban:
 6. Descrierea întâmplării:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Michael locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
For more information, please read our Terms of Use & Privacy Policy.