Jump to content

This forum is still in beta. Changes are to be expected.

This project needs supporters to grow! Click here to find out how you can help!

We are looking for Testers! Click here to find out how you can be part of our team!

We are seeking faction leaders! Click here to find out which factions/positions are available!

Sign in to follow this  
xilenashu

Pasadena Raymond Ave Crips.

Recommended Posts

 

 

 

Pinoy_Circle.png

 

 

Circle-ul a reprezentat dintotdeauna o zona expusa ilegalitatilor. Multe seturi cat si cliqueuri ce au ajuns inactive in zilele de astazi si-au pus amprenta pe zona, traficul de narcotice si alte substante halucilogene este inca la ordinea zilei. Los Santos Police Departament a efectuat tot felul de interventii si investigari asupra Circleului, cele mai multe avand un succes semnificativ. Oameni importanti si cunoscuti ce si-au facut un nume prin acele suburbii incat iti raspundea pana si un copil de 12 ani daca il intrebai despre ei, au fost pusi in spatele gratilor, majoritate sfarsind acolo.

 

Pinoy a aparut in peisaj pe la sfarsitul lui 2017. Locatarii sustin ca ar fi vorba de un nou clique prin zona ce are la baza tot traficul de substante ilegale cat si cel de arme. Seara la colturi de strada poti vedea grupuri de afro-americani cum pun in practica diferite jocuri de noroc pe sume medii spre mari si altii cum sunt pe alta lume in urma unei doze.

 

''Daca cineva din club iti oferea un pachet cu cocaina iar tu trebuia sa faci rost de malai pana la o anumita ora, trebuia sa faci orice pentru 

 a iti indeplini misiunea, asta in cazul in care voiai sa sa iti faci un nume prin acea zona. Daca refuzai puteai sfarsii in mijlocul strazii in timp  

ce sangele ti se scurgea mai ceva cum se scurge apa cand speli un covor'' - fost membru Pinoy.

 

 

La data de 7 octombrie 2018, Iraq Mayers a fost gasit mort in mijlocul barului detinut de Karon Cadwell, cu doua intepaturi in antebrat, una dintre ele fiind chiar infectata. 

 

Nu dupa mult timp, mai multi copii ce reprezentau Pinoy-ul au fost bagati in Pasadena Juvenile Court dupa ce au fost prinsi cu mai multe fapte impotriva legii, printre care se numara si traficul de droguri, fiind influentati de catre o parte din Chester Avenue Crips. Cercul de copii, localnici ai Ganton-ului, aveau sa adopte la scurt timp cultura crips si s-o reprezinte cu numele Pasadena Raymond Ave Crips. 

***FACTIUNE MUTATA IN RED COUNTRY***hood.thumb.jpg.f5170014571d65ff7fb11c87cfba20f1.jpg

Pinoy_Circle.png

Edited by xilenashu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, fac parte din FMP, daca ai nelamuriri sau doresti sa te ajut lasa-mi un PM.Multa bafta ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...