Jump to content
Los Santos Roleplay (MTA)

AndreiAdv

Retired Staff
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

AndreiAdv last won the day on October 12 2018

AndreiAdv had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About AndreiAdv

Recent Profile Visitors

339 profile views
 1. Nu îmi place cum rolati
 2. Hai ca vreau sa vad official
 3. Ediția II organizată de către Alhambra se va desfășura în data de 6 Octombrie 2018, Ora 20:00. Vă așteptăm pe toți. Pentru înscrieri vă rog să trimiteți PM spre @benzema100 cu titlul "Concurs Rap Battle" și intenția de a se înscrie, urmat de Numele și Prenumele caracterului de pe care va participa. Persoanele care sunt înscrise în competiție, sunt rugați să respecte data și ora la care va avea loc concursul. Premiul este în valoare de 10,000$
 4. Editia I castigata de: Raymond Ramon Echipa felicită fiecare participant, iar toți sunteți câștigători în felul vostru. Susținut de către LSGOV, LSPD, LSFD și Alhambra.
 5. Posted by ACrownford Comment: Voi fii acolo! Sunt foarte curioasa cine va castiga!
 6. În continaure vei susține examinarea teoretică. Vei primi un chestionar cu șapte întrebări bazate pe cunoștințe generale. Trebuie să obții cel puțin 80% pentru a promova. 1. Când este interzis să măriți viteza de deplasare a autovehicului? Trebuie să mărim viteza când un indicator ne arată exact care este viteza, spre exemplu în acest moment mașina merge cu 50 de km/h, iar mai în față este un indicator cu 20km/h, atunci NU avem voie să accelerăm până la 50 de km/h sau mai mult. 2. Legea obligă ca autovehiculul dumneavoastră trebuie să fie dotat. Pentru orice incendiu / roată spartă / samd trebuie să avem de fiecare dată câte ceva în portbagaj, pentru a ne bandaja dacă este un accident, să semnalizăm cât să și stingem focul 3. Ce faceți dacă semaforul e roșu, dar ofițerul de poliție vă indică să circulați Trebuie să respectați polițistul, deoarece și acesta ne respectă pe noi. 4. Șoferii trebuie să acorde prioritate pietonilor Fiecare pieton trebuie respectat și să fie văzut de fiecare șofer pentru a nu se provoca un accident. 5. Pe străzile cu sens unic, vă este interzis să Nu avem voie să facem nici o mișcare, doar să mergem în față! 6. Locurile în care un camion nu te poate vedea Camionul nu te poate vedea în fiecare zonă, însă, în figura 1 este prezentată amănuțit. Imagine 1 7. Care din următoarele semnale vor fi respectate cu prioritate? Fiecare semnal este important, însă, trebuie să fim atenți cei mai mult la șoferi. 8. Atunci când întâlniți simultan un semafor funcțional și indica Oprire, respectați Respectăm de fiecare dată lumina semaforului. 9. Cum procedați când doriți să finalizați o depășire? Trebuie să ne uităm dacă am depășit mașina / camionul, iar dacă este depășit ne putem încadra semanlizând. 10. Se apropie un vehicul cu semnalele vizuale și acutstice pornite Trebuie să tragem pe dreapta într-un loc să facem loc, deoarece este în misiune.
 7. Citește acest topic înainte de a posta ceva în această secțiune.
 8. Despre noi Înființată în 1927, Elite Trucking, a crescut de la o operațiune cu o singură unitate, transportând echipamente de construcție, consumabile alimentare, articole de magazin și piese auto, la aproape 50 de unități de flotă care se deplasează cu consumabile de echipamente grele și produse conexe în Continental San Andreas. Pe lângă aceasta, avem un departament complet funcțional, care oferă servicii de teren, cum ar fi construcția de drumuri și case și servicii mecanice. Servicii & Prețuri Servicii de livrare: Livrare de marfă (cu un van) - 1,041$ până la 2,500$ Livrare de marfă (cu un semi-truck) - 1,500$ până la 3,000$ Furnizarea de cargo securizat - 5000$ până la 15000$ Mutare - 2500$ până la 10000$ Transport supradimensionat - Decis de Elite Trucking Management Pentru iarnă: Curățarea zăpezii - Negociabil 50$ (Terenuri private - Dacă este public, gratuit) Dezghețarea străzilor - Până la 100$ (Terenuri private - Dacă este public, gratuit) Servicii mecanice: Servicii de remorcare - De la 50$* până la 100$** (*Los Santos | ** Peste tot) Spray - De la 40$ până la 50$ (Depinde dacă este cerută o altă culoare secundară) Schimbarea roatei(roților) - De la 50$ până la 100$ (Depinde de câte roți sunt nevoie) Schimbarea uleiului - 300$ Repararea motorului - De la 200$ până la 500$ (Depinde de problemă) Repararea parbrizului - De la 50$ (Depinde de cât este lovit parbrizul) Inspecția de rutină - 25$ Alte operațiuni pe teren: Scoaterea copacilor - 100$ până la 1000$ (În funcție de dimensiune și de echipamentul utilizat. În cazul în care publicul este gratuit) Repararea/managment pentru lumini - Gratis Repararea luminilor stradale - 50$ Dacă este public, gratis. Construirea casei/Clădirii - Decis de către FSD management Altele - Decis by FSD management Contact Phone number: 927 E-mail: management@elitetrucking.com (( Forum PM ))
×
×
 • Create New...