Jump to content
Los Santos Roleplay (MTA)

LENY.

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Informații Caractere

 • Caractere
  Ralph Jackson
 • Facțiune
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LENY.

  San Andreas Network

  https://www.youtube.com/watch?v=eMk7viBHtOo NO hate,este doar un sfat pentru Rp.
 2. LENY.

  Ralph Jackson

  HEX TOW'N GO CURRICULUM VITAE I. Informaţii Generale 1.0. Nume:Ralph 1.1. Prenume:Jackson 1.2. Vârstă:41 1.3. Număr de telefon:16597 1.4. Adresă:Red County 1.5. Locul naşterii:Spitalul General Los Santos 1.6. Copie dupa cazierul judiciar : 2 ani|cauza:fuga fata de politie. 1.7. Locurile de muncă anterioare ((facţiunea şi starea acesteia oficială/neoficială)):N/A II. Licenţe şi Motivare 2.0. Deţineţi un carnet de conducere valid?:Da. 2.1. Studii:Scoala nr. 3 Los Santos,Liceul Economic Los Santos,Facultatea de informatica Red County 2.2. Ce alte licenţe deţineţi?:N/A 2.3. De ce vreţi să vă alăturaţi firmei?:Deoarece imi place ideea si vreau sa fac parte din aceasta echipa uimitoare. 2.4. Abilitaţi (calităţi - defecte):Nivelul la condus este unul excelent insa nu prea stiu tot pentru acest domeniu si doresc sa invat pe parcurs. 2.5. Informaţii suplimentare:N/A III. Informații OOC 3.0. Nume:Vladoiu Rafael 3.1. Vârstă:14 3.2. Poză needitată cu [/stats]:https://imgur.com/gallery/KUeiaJw 3.3. Poză needitată cu [/mystats]:https://imgur.com/gallery/oUIb9Gh 3.4. Informații suplimentare:N/A
 3. LENY.

  San Andreas Network

  Bune poze dar nu uita sa mai lucrezi si la stiri.
 4. LENY.

  Florencia 13

  Adevarat,la cum aratati vin cu sotul meu si va cumparam.
 5. Posted by :Ralph Jackson Comment: Deci....data trecuta am fost bagat in concurs cu 4 baieti si am luat locul 2,castigatorul a intrat de ori cu mine si atat.(Prima data eu l-am batut ca in fiecare meci al meu)si tot el a castigat.
 6. Despre Rețeaua San Andreas Network este mai exact o rețea de cablu cu transmisie prin televizor, radiouri, telefoane și nu numai. Aceasta și-a avut debutul pe data de 13.11.1979 în orașul Los Santos, ocupându-se cu toate evenimentele orașului cât și ale țării. Fondatorul acesteia este Steve Mcklane ce a murit la vârsta de 46 de ani în urma unui accdeint cu mașina. De-alungul fiecărui deceniu San Andreas Network a trecut prin mai multe schimbări drastice. Până și în prezent activitatea acestora este mereu pe plus! Cum pot intra în echipa San Andreas Network? Pentru a intra în San Andreas Network trebuie să trimiteți pe email C.V-ul vostru, și neapărat cazier curat. ((Exemplu C.V)) Nume: Prenume: Vârsta: Data nașterii: Motivul pentru care a-ți vrea să fiți angajat?: Ce puteți aduce nou și revoluționar echipei San Andreas Network?: Redactați în minimum cincizeci (50) de cuvinte un articol imaginar sau real: Metode de contact: Email:SANetwork@sanonline.com ((PM @LENY. )) Telefon:7332
 7. LENY.

  Avalon Gardens Bloods

  T/C felicitari membrilor(sper sa va distrati cu "MC-ul"vostru mare ce a primit T/C de la prima postare)lucrez al un alt proiect!
 8. LENY.

  Avalon Gardens Bloods

  Daca as sterge comentariul tau nu as avea deloc hate,cat despre poze uitate la alte factiuni si comparale cu ale mele,si Rp-ul este unul corespunzatoru pentru inceput ceea ce am si precizat,o sa mai apara poze ce o sa arate toata povestea gang-ului!
 9. LENY.

  Avalon Gardens Bloods

  The beginning of a gang
 10. LENY.

  Avalon Gardens Bloods

  Inainte de a posta prima parte ce arata tot inceputul gang-ului as dori sa anunt ca inca suntem in cautare de membri,trebuie sa respectati regulile OOC si sa stiti sa editati pozele!
 11. LENY.

  Avalon Gardens Bloods

  O sa facem o poveste mai lunga prin poze de aproximativ 4 pagini,dupa o sa postam Rp de Blood.
×
×
 • Create New...