Jump to content

Michael

Administrators
 • Posts

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Michael last won the day on April 12 2020

Michael had the most liked content!

2 Followers

Informații Caractere

 • Caractere
  Jack Test
 • Facțiune
  Los Santos

Recent Profile Visitors

1,172 profile views

Michael's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

12

Reputation

 1. Majestatea Sa Regală, surprinsă de la distanță în capitala Crown Falls, cu prilejul ceremoniei de inaugurare a turnului de fier (Iron Tower), urmată de deschiderea oficială a restaurantului de la baza și subsolul monumentului. Alături de aceasta, pe lângă consilierii regali, se regăsesc guvernanții locali și inginerii șefi, fără de care această construcție impunătoare nu ar fi prins contur, și nici nu ar fi devenit realitate. În plan apropiat, într-o zonă mult mai apropiată decât cea permisă publicului larg, neîncăpător de altfel, se regăsesc jurnaliști, antreprenori locali și investitori, cât și invitați speciali de onoare, ascultând cu mare interes și entuziasm discursul de deschidere al Majestății Sale în fața propriilor subiecți. Alături, se observă unul dintre sutele de jandarmi regali prezenți, îmbrăcat din cap până în picioare într-o uniformă impecabilă și cu o statură de neclintit, postat la intrarea spre zona exclusiv destinată claselor sociale anterior menționate, în vederea menținerii ordinii publice și a bunei desfășurări a grandiosului eveniment. (Captură realizată la data de 5 septembrie 2021)

  © RoleplayX

 2. Captura turnului de fier (Iron Tower) din capitala Crown Falls, surprinsă cu prilejul ceremoniei de inaugurare a acestuia. Deasupra, spectacolul de artificii întreprins cu ajutorul specialiștilor din cadrul fabricii de explozive din capitala reședință a lumii vechi, Ditchwater. În lateral, dirijabilul regal, parte din flota aeronautică a Majestății Sale. (Captură realizată la data de 5 septembrie 2021)

  © RoleplayX

 3. Spectacol de artificii pe cerul capitalei Crown Falls cu ocazia inaugurării turnului de fier (Iron Tower), întreprins de către specialiștii fabricii de explozive din capitala de reședință a lumii vechi, Ditchwater. În plan secundar se poate observa dirijabilul regal aflat în flota aeronautică a Majestății Sale, survolând în jurul noului monument la o distanță sigură. (Captură realizată la data de 5 septembrie 2021)

  © RoleplayX

 4. Jandarmi călare, parte din cavaleria regală a Majestății Sale, mărșăluind pe străzile capitalei Crown Falls în deschiderea paradei organizate cu ocazia ceremoniei de inaugurare a turnului de fier (Iron Tower). Diferențiați de jandarmii locali nu doar prin uniformă, de o culoare roșu sângerie, asortată cu o panglică albastru-deschisă desfășurată pe diagonală de-a lungul uniformei, mănuși albe de catifea, cizme negre lăcuite, înalte până la genunchi, și întregită de o cască aurie bine strânsă pe cap, acești bravi jandarmi regali nu ar fi compleți fără partenerii lor de nădejde, vrednici și puternici atât în defilare, dar mai ales în luptă - cai de rasă pură, cu un galop maiestuos, demn de statutul lor regal, împodobiți cu o cască aurie, o pătură fină și luxurioasă, de o culoare și stil care să vină în complimentarea partenerilor bipezi aflați călare, ținuta acestor cai se întregește cu un set de potcoave bine potrivite, cât și o șa din piele, bine strânsă, ambele cu însemnările regale specifice. În plan secundar, în partea dreaptă, baza noului monument, complimentat în partea stângă de mulțimea cetățenilor prezenți la ceremonie. (Captură realizată la data de 5 septembrie 2021)

  © RoleplayX

 5. Construcția turnului de fier (Iron Tower) inaugurată prin intermediul unei ceremonii de rang înalt, având alături prezența Majestății Sale ca invitat de mare onoare. În prim-plan se regăsește monumentul în cauză, decorat festiv pentru a celebra evenimentul inaugural, survolat de către dirijabilul regal aflat în flota aeronautică aferentă Majestății Sale. (Captură realizată la data de 5 septembrie 2021)

  © RoleplayX

 6. Stadiul secundar din planul de construcție al turnului de fier (Iron Tower) amplasat în capitala Crown Falls, în dreptul Palatului Administrativ. În decor se zăresc noile hoteluri construite pentru acomodarea turiștilor, cât și un dirijabil ce se pregătește pentru descărcarea în portul Crown Falls a mărfurilor transportate din capitala lumii vechi, Ditchwater. (Captură realizată la data de 14 iulie 2021)

  © RoleplayX

 7. Navă militară de tip Ship of the Line (SotL) ancorând înspre țărmul unei noi insule din lumea nouă. (Captură realizată la data de 17 februarie 2021)

  © RoleplayX

 8. Jandarmi călare la parada organizată cu ocazia zilelor capitalei Crown Falls. (Captură realizată la data de 9 septembrie 2020)

  © RoleplayX

 9. O imagine cu vedere largă asupra primului dirijabil construit în cadrul hangarului de pe insula King William Island. (Captură realizată la data de 22 februarie 2021)

  © RoleplayX

 10. Partea frontală aferentă primului dirijabil construit în interiorul hangarului de pe insula King William.

  © RoleplayX

 11. Șantierul de construcții aferent hangarului de pe insula King William, văzut pe timp de noapte. (Captură realizată la data de 21 februarie 2021)

  © RoleplayX

 12. Cupola hangarului de pe insula King William. (Captură realizată la data de 21 februarie 2021)

  © RoleplayX

 13. Stadiul inițial aferent lucrărilor de construcție pentru hangarul de pe insula King William. (Captură realizată la data de 21 februarie 2021)

  © RoleplayX

 14. Stadiul inițial aferent lucrărilor de construcție pentru hangarul de pe insula King William. (Captură realizată la data de 21 februarie 2021)

  © RoleplayX

 15. Tabăra de expediții de pe insula King William. (Captură realizată la data de 21 februarie 2021)

  © RoleplayX

×
×
 • Create New...