Jump to content
Majestatea Sa Regală la turnul de fier (Iron Tower)
 
© RoleplayX
Credit Michael

Majestatea Sa Regală la turnul de fier (Iron Tower)


Michael
 Share


Majestatea Sa Regală, surprinsă de la distanță în capitala Crown Falls, cu prilejul ceremoniei de inaugurare a turnului de fier (Iron Tower), urmată de deschiderea oficială a restaurantului de la baza și subsolul monumentului. Alături de aceasta, pe lângă consilierii regali, se regăsesc guvernanții locali și inginerii șefi, fără de care această construcție impunătoare nu ar fi prins contur, și nici nu ar fi devenit realitate.

În plan apropiat, într-o zonă mult mai apropiată decât cea permisă publicului larg, neîncăpător de altfel, se regăsesc jurnaliști, antreprenori locali și investitori, cât și invitați speciali de onoare, ascultând cu mare interes și entuziasm discursul de deschidere al Majestății Sale în fața propriilor subiecți.

Alături, se observă unul dintre sutele de jandarmi regali prezenți, îmbrăcat din cap până în picioare într-o uniformă impecabilă și cu o statură de neclintit, postat la intrarea spre zona exclusiv destinată claselor sociale anterior menționate, în vederea menținerii ordinii publice și a bunei desfășurări a grandiosului eveniment.

(Captură realizată la data de 5 septembrie 2021)

Credit

Michael

Copyright

© RoleplayX

Photo Information for Majestatea Sa Regală la turnul de fier (Iron Tower)

 Share


User Feedback

There are no reviews to display.

×
×
  • Create New...