Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. (( Pentru mai multe detalii, referitor la procesul de recrutare accesați acest link )).
 3. HEX TOW'N GO - LISTA CU PREȚURILE FACILITĂȚILOR Pentru că siguranța bunurilor dumneavoastră personale contează extrem de mult pentru echipa Hex Tow'n Go, din orașul Los Santos, cu sediul situat în East Los Santos, vă punem la dispoziție adăugarea securității vehiculelor dumneavoastră. Prin această metodă, vă punem la dispoziție cuplarea unor alarme, încuietori și imobilizatori de ultimă generație, pentru ca vehiculul dumneavoastră să fie în siguranță pe străzile din Los Santos. În rândurile ce urmează, vă voi explica detaliat, ce îmbunătățiri vă aduc aceste utilități de siguranță, respectiv prețul acestora. Alarma, cât și celelalte facilități conțin mai multe versiuni care, vor fi prezentate descrescător, și ce pot face acestea. Pentru a obține aceste modificări, vă așteptăm la sediul nostru din East Los Santos, la garajul nostru pentru modificări aduse autovehiculelor, sau la linia telefonică 921. ALARMĂ 1. BASIC (500$) Emite semnale acustice pe o distanță de 30 de metrii. 2. STANDARD (1.500$) Emite semnale acustice pe o distanță de 30 de metrii. Anunță Los Santos Police Department despre modelul vehiculului și zona în care are loc tentativa de spargere. 3. PREMIUM (3.000$) Emite semnale acustice pe o distanță de 30 de metrii. Anunță Los Santos Police Department despre modelul vehiculului și zona în care are loc tentativa de spargere. Un marcator roșu este atașat vehiculului timp de 3 minute. Anunță proprietarul vehiculului despre tentativa de spargere. Un marcator roșu este atașat vehiculului timp de 3 minute. ÎNCUIETORI 1. BASIC (300$) Timpul de spargere de care are nevoie o persoană care încearcă să sparga o portiera, este de 30 de secunde. 2. STANDARD (750$) Timpul de spargere de care are nevoie o persoană care începe să spargă o portieră, este de 45 de secunde. 3. PROFESIONALĂ (1.200$) Timpul de spargere de care are nevoie o persoană care începe să spargă o portieră, este de 60 de secunde. 4. PREMIUM (2.000$) Timpul de spargere de care are nevoie o persoană care începe să spargă o portieră, este de 120 de secunde. IMOBILIZATORI 1. BASIC (400$) Timpul de pornire forțată, al unui motor de autovehicul este de 30 de secunde. 2. STANDARD (900$) Timpul de pornire forțată al unui motor de autovehicul este de 45 de secunde. 3. PROFESIONALĂ (1.400$) Timpul de pornire forțată al unui motor de autovehicule este de 60 de secunde. 4. PREMIUM (2.500$) Timpul de pornire forțată al unui motor de autovehicule este de 120 de secunde.
 4. Nume cont de joc:DEMON Denumirea sugestiei:"Esti intr-o factiune" Descrierea sugestiei:Deci, fiind intr-o factiune ilegala nu ai un salariu, asa ca propun scoaterea acestui lucru, "Esti intr-o factiune", atunci cand vrei sa te angajezi, (f.e:Bus Driver) la factiunile ilegale. Ce avantaje ar aduce această sugestie?: Mai mult character dev de calitate. Există dezavantaje?:Nu. Imagini/videoclipuri sau alte surse (opțional):N/A.
 5. Fain. şi eu joc cu ambii campioni, dar când mă duc Mid cu Yasuo am mereu scor negativ, şi mă înjură toţi polonezii. #Polish #Iron
 6. Arthur

  Crazy Murderers

  bafta noua!
 7. Programul de recrutări a fost actualizat.
 8. nossu

  Crazy Murderers

  sukshes bai asta
 9. "Let me mid, i'm yasuo main" - min 20: 1/7 . Cam asta inseamna Yasuo in silver - gold .
 10. Bulancet

  GTA V

  Puteţi discuta şi posta aici lucruri care au legătură cu jocul respectiv, în limita bunului simţ.
 11. Băieţi, ce părere aveţi despre campionul Yasuo ? Dar despre Zed ?
 12. Bulancet

  Minecraft

  Salut, aici puteţi posta imagini-videoclipuri care au legătură cu jocul respectiv, sigur, în conformitate cu regulamentul.
 13. 9, nu asa se tine arma
 14. Ce este Community Media? Community Media reprezintă secțiunea comunității Los Santos Roleplay România unde se regăsesc videoclipuri și poze legate de joc. Această secțiune este dedicată în special celor ce doresc să se documenteze, într-o manieră mai ușoară, despre ce se regăsește pe comunitatea noastră, respectiv prin pozele și videoclipurile postate aici de către voi. De asemenea, prin această secțiune puteți ajuta comunitatea prin creațiile voastre. Ce se poate posta aici? Videoclipuri / poze ce conțin sistemele de pe comunitate. Videoclipuri / poze prin care îți prezinți facțiunea. Videoclipuri / poze prin care reprezinți acțiuni speciale din cadrul comunității. Videoclipuri / poze cu momente roleplay din cadrul unei facțiuni sau acțiuni de pe server. Construirea caracterului, prin maniere roleplay. Regulament: Regulile forumului aflate pe comunitatea noastră se respectă pe deplin și în această secțiune. Nu încărcați videoclipuri sau poze cu o calitate foarte scăzută. Acestea trebuie să fie lizibile. Este interzis postatul videoclipurilor sau pozelor cu tente de porografie. Încercați cât de mult posibil ca în videoclipuri sau poze să se evite limbajul vulgar, se acceptă, dar încercați să le evitați. Nu postați poze / videoclipuri care au fost postate anterior. Videoclipurile / pozele care fac reclamă altor comunități sunt strict interzise. În cazul mai multor poze sau videoclipuri folosiți opțiunea de spoiler. Sancțiunile regăsite în cadrul regulamentului comunității sunt aplicate și în această secțiune, cu drag echipa administrativă Los Santos Roleplay România.
 15. Hard Roleplay, cel mai frumos.
 16. INTRODUCERE După cum știți, întreaga echipă administrativă dorește a aduce jucătorilor ei cea mai bună experiență virtuală, atât pe server, cât și pe forum. Prin urmare, am creat această secțiune cu scopul de a răspunde tuturor întrebărilor si nelămuririlor voastre, atât timp cât acestea sunt strâns legate de această comunitate. CUM FUNCȚIONEAZĂ? Orice jucător care întâmpină o problemă, este liber să ne contacteze în această secțiune, iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Nelămurirea sau întrebarea voastră trebuie să fie una exprimată liber, nefiind nevoie sa urmați un oarecare model. Asigurați-vă înainte de a posta în cadrul acestei secțiuni că oferiți toate detaliile necesare, pentru a ușura treaba echipei administrative, care vă va raspunde pe cât de repede posibil!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...