Jump to content
Sign in to follow this  
Michael

[OCT/2018] Ucigaș în serie evadat, omorât de către locuitorii Red County

Recommended Posts

1Xm5CG5.pngXqyBIaE.png
Los Santos County Sheriff's Department - United States Marshals Service
Comunicat de presă, 04 octombrie 2018

Duminică, 04 octombrie 2018, Palomino Creek, Red County, San Andreas
Autorizat de supervizorul #048

În decursul zilei de 04 octombrie 2018, la mai puțin de douăzeci și patru de ore de la punerea în urmărire a fugitivului Edward Theodore Gein, autoritățile statale reușesc să captureze ucigașul în serie cu ajutorul locuitorilor din Red County. Din nefericire, acesta a fost găsit de către șeful operațiunii, Marshal Bob Cole, împușcat în cap de către unul dintre cetățenii zonei Red County.

Operațiunea de căutare și prindere a luat o întorsătură neașteptată atunci când suspectul a început să dea târcoale satelor din vecinătatea ascunzătorii sale. Edward Theodore Gein a revenit la vechile obiceiuri de atac, mutilare și tentativă de răpire a victimelor. S-a dovedit ulterior că acesta a furat două autoturisme în scurta perioadă de libertate cu care și-a desfășurat acțiunile. Ambele autoturisme au fost găsite distruse și abandonate de către autorități, cel din urmă autoturism fiind găsit chiar în locul uciderii sale.

YwwL9Af.png

(Primul vehicul furat de Gein, găsit abandonat în debarcaderul Palomino Creek)

Din nefericire, incidentele nu au rămas fără urmări, fugitivul fiind responsabil pentru moartea a cel puțin patru persoane și pentru rănirea a cel puțin unei persoane găsite mutilate violent de către drujba atacatorului. Numărul exact al deceselor și al victimelor rămân în prezent incerte.

Los Santos County Sheriff's Department, alături de United States Marshal Service, transmit condoleanțe familiilor a căror membri au fost luați de către ucigașul în serie evadat și transmite de asemenea însănătoșiri grabnice victimelor care au scăpat cu viață în urma atacurilor.

Șeful operațiunii Marshal Bob Cole pentru San Andreas Network:

"Operațiunea, deși încheiată într-un timp record, nu a fost una lipsită de incidente. Profilul și împrejurimile în care Edward Theodore Gein a ales să se refugieze și să acționeze au făcut dificilă localizarea și prinderea sa. Fără îndoială că această operațiune nu ar fi fost finalizată atât de repede dacă nu ar fi existat sprijin din partea publicului. Datorită acestor patrioți, Red County, San Andreas și întreaga țară pot pune capul liniștiți pe pernă la noapte. Cu regret în suflet transmitem condoleanțe familiilor care astăzi se regăsesc în postura de a fi reduse numeric. Am încredere că autoritățile locale vor acorda tot sprijinul lor acestor familii greu încercate."

Edward Theodore Gein va fi incinerat în morga spitalului Crippen Fallen Memorial luni, 05 octombrie 2018.

4kFaUVD.png
(Edward Theodore Gein, găsit împușcat mortal în frunte, alături de cel de-al doilea vehicul furat, avariat)


Informațiile înscrise în cadrul acestui comunicat de presă au fost valide și corecte la data publicării. Conținutul unui publicat de presă nu trebuie interpretat ca o înlocuire, substituție sau alternativă la definițiile legale din cadrul Codului Penal al Statului San Andreas sau ca sfat legal.

Dacă aveți întrebări ulterioare referitoare la acest comunicat de presă, vă rugăm să contactați Șeriful de serviciu din cadrul diviziei de relații publice Los Santos County Sheriff's Department. Alocați cel puțin 24h pentru a primi răspuns solicitării dumneavoastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×