Jump to content

STAR

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About STAR

 • Birthday November 22

Informații Personale

 • Vârstă
  14

Recent Profile Visitors

61 profile views
 1. De treaba, fara multe comentarii.
 2. Florencia 13 a fost si va ramane cea m-ai tare!
 3. Numele meu în joc: Daniele Rodriguez / Daniele Leone / Daniel Chersaw. Numele contului meu: DanieleRodrigo (STAR) am facut o greseala cand am creat contul. Sugestia propusă: sa scapam de anunturile ajutatoare. Descrierea sugestiei:Dupa cum stiti pe server sunt niste anunturi cu sfaturi care apar odata la dupa cate am observat in jur de 3 minute asa, nustiu sigur... Sunt foarte enervante m-ai ales cand incerci sa faci un RP pentru forumul unei factiuni si iti strica tot RP (este o solutie prin a edita dar dureaza ceva) nu zic sa o scoatem de loc, sa fie o comanda /togglehelp sau ceva de genul prin scoaterea acesteia la dorinta jucatorului. Deasemenea daca esti AFK pe server pentru ceva timp, acestea fac un spam imens pe chat si nu este bine. (poza m-ai jos.) Ce avantaje ar aduce sugestie: Am raspuns in descriere, Scaparea de spam etc. Există dezavantaje?: Nu cred ca ar exista dezavantaje, inafara de faptul ca cei incepatori pe server nu ar sti comenzile, (daca aceste anunturi sunt scoase) eu cred ca doar trebuie sa fie implementata o comanda care sa le opreasca la dorinta. Poze (opţional): Da.
 4. STAR

  FREE CHAT

  Inteleg perfect, si eu am scoala e foarte important.
 5. STAR

  FREE CHAT

  As ruga sa fiti m-ai putini afk si sa intrati si voi m-ai des pe sv nu doar weekeend
 6. Nume: Daniele Prenume:Leone Vârsta: 23 ani Data nașterii: 1997 Motivul pentru care a-ți vrea să fiți angajat?: Pentru a aduce un beneficiu factiunii Ce puteți aduce nou și revoluționar echipei San Andreas Network?: Stiri de calitate, drama. Redactați în minimum cincizeci (50) de cuvinte un articol imaginar sau real: Ma numesc Daniele Leone Si va prezint stirile de ultima ora, (MUZICA de stiri) Nu pot sa cred, politia fugareste 3 masini dintro mafie, se stie doar ca in masini sunt cate 4 persoane inarmate cu masti de gaze pe fata, identitatea lor este de necunoscut, masinile sunt negre si cu geamuri fumurii peste tot, politistii mor pe capete din cauza acestor persoane condoleante familiilor si politistilor ramasi, eu am fost Daniele Leone seara buna. (TRANZICTIE CU IMAGINI)
 7. STAR

  Mara Salvatrucha

  MS-13 (Mara Salvatrucha; de asemenea, cunoscută pur și simplu ca MS sau Mara) este o organizație internațională de bande criminale care își are originea in Los Santos, . Banda s-a răspândit, mai târziu, în multe părți ale Los Santos-ului , El Corona, El Quebrados si Little Mexico și este activă în zonele urbane și suburbane. Majoritatea membrilor ei sunt de origine din America Cetrală, mai ales din El Salvador, sau din mici parti ale mexicului. Acum un veteran MS-13 este pe cale sa uneasca toti membrii pierduti in cartierul Playa Del Seville, este un zvon ca acest fapt va duce la distrugerea celorlalte gang-uri din Los Santos. Acesta este celebrul cartier in care s-au intamplat mii de omoruri pentru MS-13, persoanele ce locuesc langa sunt terifiate si vor sa se mute cu traiul din cauza taxelor de protectie care se maresc pe zi ce trece. Politia interogheaza zilnic localnicii dar acestia nu spun nimic de frica ca vor fi omorati sau torturati. -----Reguli OOC---- 1. Liderii si insiderii au mereu prioritate, iar outsiderii trebuie sa ii asculte. 2.Odata ce ati intrat in gang avem prioritate asupra CK si PK. 3.Puteti iesi din gang doar cu FPK. 4.Gangul este unul mexican asa ca folosim toti accentul hispanic. 5.Folosim intre noi limba spaniola, (spaniola) TEXT. 6.Nu ne spunem pe nume de fata cu alte persoane straine. 7.Nu se accepta intrarea prin PM adica daca primesc pm-uri de genul (Mane ma bagi si pe mine in gangu ala a tau te rog?) nu voi raspunde, totul trebuie sa fie IC. 8.Folosim un dialect Mexican (Ese, Hombre, Vattoo) Etc. 9.Nu omoram pe nimeni care este de origine mexicana pe server. 10. Sa va dristrati!
 8. STAR

  Mara Salvatrucha

  MS-13 (Mara Salvatrucha; de asemenea, cunoscută pur și simplu ca MS sau Mara) este o organizație internațională de bande criminale care își are originea in Los Santos, . Banda s-a răspândit, mai târziu, în multe părți ale Los Santos-ului , El Corona, El Quebrados si Little Mexico și este activă în zonele urbane și suburbane. Majoritatea membrilor ei sunt de origine din America Cetrală, mai ales din El Salvador, sau din mici parti ale mexicului Acesta este celebrul cartier in care s-au intamplat mii de omoruri pentru MS-13, persoanele ce locuesc langa sunt terifiate si vor sa se mute cu traiul din cauza taxelor de protectie care se maresc pe zi ce trece. Politia interogheaza zilnic localnicii dar acestia nu spun nimic de frica ca vor fi omorati sau torturati. -----Reguli OOC---- 1. Liderii si insiderii au mereu prioritate, iar outsiderii trebuie sa ii asculte. 2.Odata ce ati intrat in gang avem prioritate asupra CK si PK. 3. puteti iesi doar prin FPK. 4.Gangul este unul mexican asa ca folosim toti accentul hispanic. 5.Folosim intre noi limba spaniola, (spaniola) TEXT. 6.Nu ne spunem pe nume de fata cu alte persoane straine. 7. nu se accepta intrarea prin PM cei ce imi vor da PM cu (ma bagi si pe mine man) ETC, nu sunt primiti in gang, totul trebuie sa fie IC. 8. folosim un dialect mexican, (Ese, hombre, vattoo) 9. nu omoram persoanele de nationalitate mexicana pe server. 10. Sa va dristrati!
×