Jump to content

Acest forum este în stadiul beta. Se așteaptă modificări.

Acest proiect are nevoie de susținători pentru a se dezvolta! Click aici pentru a afla cum poți ajuta!

Aplicațiile pentru funcția de Tester au fost deschise! Click aici pentru a afla cum poți face parte din echipa administrativă!

Se caută lider pentru facțiunea Los Santos Fire Department! Click aici pentru a afla cum poți obține poziția!

Ace.WarMachine

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. L.A Latin Kings reprezinta o banda stradala larga, intinsa pe intregul teritoriu al Idlewood-ului, care intocmeste diverse acte ilegale pentru a dobandi bani. Din aceasta grupare, un procentaj de 90% cu aproximatie este reprezentat de personajele cu ramuri din familia latina. Masinile sunt furate si casele sunt jefuite de catre banda. In medie, cineva din Los Angeles County este asaltat sau jefuit de membrii Latin Kings in fiecare zi. Banda a lasat o dara sangeroasa de mai mult de 250 de omucideri din orasul Los Santos, in ultimii 10 ani crescand intr-un ritm de trei ori mai mare decat celelalte bande active ale orasului. Majoritatea membrilor ce fac parte din aceasta grupare, foarte cunoscuta, sunt de varste cuprinse intre 12 si 30 de ani. Pe deasupra, o mare parte dintre cei care au trecut de varsta de 15 ani sunt considerati afiliati si totodata oameni maturi, care pot lua decizii in momente critice. Este anul 2017, rata violentei in Idlewood creste datorita vanzarii de narcotice, si arme de foc. Gangurile din zona se bat pentru teritoriile de vanzare a narcoticelor, iar politia nu poate sa mai faca fata. Gangul stradal Latin Kings inca pune stapanire pe multe strazi din zona Idlewood, fiind o problema extrem de mare pentru comunitate, cat si pentru politie si gangurile rivale. Fondatorul gangului din L.A este Raymond Ramon, alaturi de anturajul lui. OOC - Din moment ce sunteti in factiune va asumati riscul la FPK / CK Ne bazam pe Character Dev. , Acceptam mereu membrii noi care stiu sa roleze Latin Kings.
  2. Luccheste Crime Family Fondată de Gaetano Reina Numit după Gaetano Lucchese Locul de înființare New York City Ani activ c. Anii 1920-prezent Teritoriu Cartiere diverse din New York City, New York. Teritoriul din New Jersey, Florida de Sud și Las Vegas. Etnicii Bărbații (membri cu drepturi depline) sunt bărbați de origine italiană. Alte etnii sunt angajate ca "asociați". Calitatea de membru a fost de 90-100 membri, 1.000+ asociați (2017 estimări) Activități criminale Racketeering, jaf, jocuri de noroc, trafic de droguri, contrabandă, luare de mită, împușcare de împrumut, fraudă, asalt, împrejmuire, spălare de bani, extorcare, crimă, trafic de arme și furt Aliați familia criminalității Gambino Familia crimei Colombo Chicago Outfit Familia crimei Velentzas Rivalii Diferite bande din New York, inclusiv aliații lor Familia criminală Lucchese (pronunțată [lukkeːze]) este una dintre "cele cinci familii" care domină activitățile crimei organizate în New York City, Statele Unite ale Americii, în cadrul fenomenului criminal național cunoscut sub numele de Mafia (sau Cosa Nostra). Familia a apărut la începutul anilor 1920, când Gaetano Reina a fost șef până la uciderea sa în 1930/ A fost preluată de Tommy Gagliano în timpul războiului din Castellammarese și condus de acesta până la moartea sa în 1951. Familia de la Gagliano a fost pașnică și de mică importanță, concentrându-și activitățile criminale în Bronx, Manhattan și New Jersey. Următorul sef a fost Tommy Lucchese, care a servit ca ghinionist al lui Gagliano de peste 20 de ani, care a transformat familia în jurul său pentru a deveni una dintre cele mai puternice familii care să stea în Comisie. Lucchese a colaborat cu seful familiei crimei Gambino, Carlo Gambino, pentru a controla crima organizată în New York City. Lucchese a avut o fortăreață în industria confecțiilor din New York și a preluat controlul asupra multor rachete pentru familia sa de crimă. Când Lucchese a murit din cauza unei tumori cerebrale în 1967, Carmine Tramunti a controlat familia pentru o perioadă scurtă de timp; a fost arestat în 1973 pentru finanțarea unei rețele majore de heroină și a decedat cinci ani mai târziu . Elmo Corallo a dobândit apoi controlul asupra familiei. Corallo a fost foarte secret și, în curând, a devenit unul dintre cei mai puternici membri ai Comisiei. A fost arestat și condamnat în faimosul caz al Comisiei din 1986. OOC - Din moment ce sunteti in factiune inseamna ca sunteti de acord sa primiti CK. Ne rezervam dreptul doar la CK. Cei care imprumuta bani de la noi inseamna ca sunt de acord sa primeasca CK in caz ca nu aduc banii cu dobanda dubla. Nu suntem gang, suntem mafie. Recrutam mereu playeri in factiune care au un nivel de roleplay avansat si care stiu sa editeze poze roleplay rez
×