Jump to content

Acest forum este în stadiul beta. Se așteaptă modificări.

Acest proiect are nevoie de susținători pentru a se dezvolta! Click aici pentru a afla cum poți ajuta!

Aplicațiile pentru funcția de Tester au fost deschise! Click aici pentru a afla cum poți face parte din echipa administrativă!

Se caută lider pentru facțiunea Los Santos Fire Department! Click aici pentru a afla cum poți obține poziția!

LENY.

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Informații Caractere

 • Caractere
  Ralph Jackson
 • Facțiune
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LENY.

  FREE CHAT

  Din niste motive personale nu o sa mai joc pe acest server(poate Sambata si Duminica MAXIM) sper ca nu am gresit asa de multe chesti cat timp am fost in San Andreas Network,eu am muncit foarte mult si e ceva sa faci un topic,4 stiri (pe langa cele neaprobate) si exemplu de C.V.Niste sfaturi... @benzema100 sa continue tot asa.Este activ,te ajuta mereu cand ai nevoie si te invata cand gresesti. @Michael,nu ai tu un script perfect dar stiu ca poti mai mult de atat si @DEMON,bafta la PurSuit!
 2. LENY.

  Florencia 13

  Adevarat,la cum aratati vin cu sotul meu si va cumparam.
 3. De fiecare data cand intru pe server pe caracterul meu principal (Ralph Jackson)imi spune ca am murit pe un acoperis de la benzinarie,faza proasta este ca imi arata ca am fost trimis la spital dar sunt tot acolo(camera indepartanduse)si scrie Respawn dar astept si 10 minute.Am scris Home pentru a schimba caracterul nici ala nu merge.Va rog sa ma ajutati,am mult iteme pe acel caracter.Si totul a inceput cand am fost teleportat in parcarea LSPD cu acelasi bug. ((POZE))
 4. Salut,in urma unei mici analize ale topicul tau rezultatul final este ACCEPTAT ,te asteptam pe server pentru angajarea IC! (greseala:acesta este un C.V IC si tu ai precizat "Pentru a aduce un beneficiu factiunii" )
 5. Salut,in urma unei mici analize ale topicul tau rezultatul final este ACCEPTAT ,te asteptam pe server pentru angajarea IC!
 6. Tata AndreiAdv e genial in orice!
 7. Posted by :Ralph Jackson Comment: Deci....data trecuta am fost bagat in concurs cu 4 baieti si am luat locul 2,castigatorul a intrat de ori cu mine si atat.(Prima data eu l-am batut ca in fiecare meci al meu)si tot el a castigat.
 8. LENY.

  Jaf la 24/7 |SAN

  Buna ziua, San Andreas!Astazi de dimineata pe data de 02.10.2018 la ora 10:57 un tanar in varsta de 16 ani a fost trimis la scoala de corectie pe perioada a 4 ani.Cand acesta a fost intrebat da catre un reporter San Andreas Network de ce a vrut sa il jefuiasca tanarul a precizat ca ii era foame si a observat ca nu se afla decat un lucrator in magazin. ((NUME)) ((MESAJ IC))
 9. LENY.

  FREE CHAT

  Maine cand vin de la scoala o sa am mai mult timp asa ca o sa postez niste poze cu Rp in SAN ceea ce nu prea are rost dar asa zice @benzema100 si 3 sau 4 articole noi,vreau sa vad cum se descurca @Vrajitorrul ala,daca nu se va descurca o sa raman singur,ma descurd bine si asa.
 10. LENY.

  FREE CHAT

  Incearca sa nu te mai pierzi si ai spus playeri pe un C.V. IC.
 11. Salut,in urma unei mici analize si niste mici greseli observate in topicul tau rezultatul final este ACCEPTAT ,singura problema a fost ca dupa ce ai redactat acel articol si ai ineput sa te pierzi si nu mai aveai ce sa spui((sfat:data viitoare incearca sa il lungesti mai mult))
 12. Buna ziua,dragi urmaritori San Andreas Nerwork!In seara de 1.10.2018 la ora 20:13 au fost surprinsi pe camerele unui bar,4 indivizi de culoare neagra inarmati au agresat si jefuit un om fara ca nimeni sa actioneze.Politia nu a fost prezenta si nimeni altcineva,din fericire acesta a scapat cu 2 rani minore.Cei 4 indivizi sunt inca in libertate,din fericire camerele arata foarte bine idenitatea acestora,Dupa cate se observa acestia au haine asemanatoare de culoare principala rosie ce ar aduce la suspiciuni cum ar fi ca acestia formeaza o grupare de tip "gang". ((Nume:)) ((Mesaj:))
 13. Nume: Prenume: Vârsta: Data nașterii: Motivul pentru care a-ți vrea să fiți angajat?: Ce puteți aduce nou și revoluționar echipei San Andreas Network?: Redactați în minimum cincizeci (50) de cuvinte un articol imaginar sau real:
×