Jump to content

LENY.

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Informații Caractere

 • Caractere
  Ralph Jackson
 • Facțiune
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LENY.

  San Andreas Network

  https://www.youtube.com/watch?v=eMk7viBHtOo NO hate,este doar un sfat pentru Rp.
 2. LENY.

  Ralph Jackson

  HEX TOW'N GO CURRICULUM VITAE I. Informaţii Generale 1.0. Nume:Ralph 1.1. Prenume:Jackson 1.2. Vârstă:41 1.3. Număr de telefon:16597 1.4. Adresă:Red County 1.5. Locul naşterii:Spitalul General Los Santos 1.6. Copie dupa cazierul judiciar : 2 ani|cauza:fuga fata de politie. 1.7. Locurile de muncă anterioare ((facţiunea şi starea acesteia oficială/neoficială)):N/A II. Licenţe şi Motivare 2.0. Deţineţi un carnet de conducere valid?:Da. 2.1. Studii:Scoala nr. 3 Los Santos,Liceul Economic Los Santos,Facultatea de informatica Red County 2.2. Ce alte licenţe deţineţi?:N/A 2.3. De ce vreţi să vă alăturaţi firmei?:Deoarece imi place ideea si vreau sa fac parte din aceasta echipa uimitoare. 2.4. Abilitaţi (calităţi - defecte):Nivelul la condus este unul excelent insa nu prea stiu tot pentru acest domeniu si doresc sa invat pe parcurs. 2.5. Informaţii suplimentare:N/A III. Informații OOC 3.0. Nume:Vladoiu Rafael 3.1. Vârstă:14 3.2. Poză needitată cu [/stats]:https://imgur.com/gallery/KUeiaJw 3.3. Poză needitată cu [/mystats]:https://imgur.com/gallery/oUIb9Gh 3.4. Informații suplimentare:N/A
 3. Asta este MG putin,de unde are el poza cu mine?
 4. MAMI sunt vedeta,bafta!
 5. LENY.

  San Andreas Network

  Bune poze dar nu uita sa mai lucrezi si la stiri.
 6. LENY.

  FREE CHAT

  Din niste motive personale nu o sa mai joc pe acest server(poate Sambata si Duminica MAXIM) sper ca nu am gresit asa de multe chesti cat timp am fost in San Andreas Network,eu am muncit foarte mult si e ceva sa faci un topic,4 stiri (pe langa cele neaprobate) si exemplu de C.V.Niste sfaturi... @benzema100 sa continue tot asa.Este activ,te ajuta mereu cand ai nevoie si te invata cand gresesti. @Michael,nu ai tu un script perfect dar stiu ca poti mai mult de atat si @DEMON,bafta la PurSuit!
 7. LENY.

  Florencia 13

  Adevarat,la cum aratati vin cu sotul meu si va cumparam.
 8. De fiecare data cand intru pe server pe caracterul meu principal (Ralph Jackson)imi spune ca am murit pe un acoperis de la benzinarie,faza proasta este ca imi arata ca am fost trimis la spital dar sunt tot acolo(camera indepartanduse)si scrie Respawn dar astept si 10 minute.Am scris Home pentru a schimba caracterul nici ala nu merge.Va rog sa ma ajutati,am mult iteme pe acel caracter.Si totul a inceput cand am fost teleportat in parcarea LSPD cu acelasi bug. ((POZE))
 9. Salut,in urma unei mici analize ale topicul tau rezultatul final este ACCEPTAT ,te asteptam pe server pentru angajarea IC! (greseala:acesta este un C.V IC si tu ai precizat "Pentru a aduce un beneficiu factiunii" )
 10. Salut,in urma unei mici analize ale topicul tau rezultatul final este ACCEPTAT ,te asteptam pe server pentru angajarea IC!
 11. Tata AndreiAdv e genial in orice!
 12. Posted by :Ralph Jackson Comment: Deci....data trecuta am fost bagat in concurs cu 4 baieti si am luat locul 2,castigatorul a intrat de ori cu mine si atat.(Prima data eu l-am batut ca in fiecare meci al meu)si tot el a castigat.
 13. LENY.

  Jaf la 24/7 |SAN

  Buna ziua, San Andreas!Astazi de dimineata pe data de 02.10.2018 la ora 10:57 un tanar in varsta de 16 ani a fost trimis la scoala de corectie pe perioada a 4 ani.Cand acesta a fost intrebat da catre un reporter San Andreas Network de ce a vrut sa il jefuiasca tanarul a precizat ca ii era foame si a observat ca nu se afla decat un lucrator in magazin. ((NUME)) ((MESAJ IC))
×