Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Michael

  FREE CHAT

  ^ Întocmai cele de mai sus. Pe lânga asta, lucrăm la îmbunătățirea aspectelor legate de comunitate astfel încât să oferim o experiență de joc mult mai plăcută și mai deschisă pentru jucători. Ca întotdeauna, sugestiile sunt bine-venite!
 3. benzema100

  FREE CHAT

  Pentru înțelesul tuturor, pentru că am explicat de atâtea ori, dar nu a înțeles nimeni: Comunitatea nu a murit, și nici nu va murii prea curând. Doar server-ul a fost închis, pentru a ne rezolva problemele personale fiecare dintre noi, din perioada care a venit. Am specificat încă de la început, că server-ul va lua o pauză și va revenii.
 4. AndreiAdv

  FREE CHAT

  Uuh, văd că merge forumul, reînvie comunitatea? @Michael
 5. Earlier
 6. Închis și arhivat pentru inactivitate.
 7. CURRICULUM VITAE STATUS APLICAȚIE-ÎN AȘTEPTARE Către Domnule/Doamna Reid Cain, Vă contactez din partea redactiei San Andreas Network,in legătura cu aplicația dumneavoastră.În urma deciziei lui Chief Executive Officer Stokeley Carter,doresc sa va anunț că în urma analizei formularului dumneavoastră de înscriere, am hotărât ca cererea să rămână ÎN AȘTEPTARE.Aveți 24h la dispoziția dumneavoastră să modificați cererea după cerințele acordate de către noi sub forma unei note. I.Să modificați unde scrie Adresa,deoarece acel câmp reprezintă adresa dvs. II.Să procurați in cel mai scurt timp,permisul de conducere. ((ooc: la titlul topicului pune Reid Cain))
 8. I. Informații Generale: Nume:Cain Prenume:Reid Vârsta:29 Locul Nașterii:Montgomery Număr de telefon:16809 Locuri de muncă anterioare:- Adresa:MONTGOMERY II.Licențe: Dețineți un permis de conducere valabil?(Da/Nu):Da Dețineți un permis de motocicletă valabil?(Da/Nu):Nu III.((Informații OOC): Nume Cont:Manu Ionutz Vârsta:12 Locație:Giurgiu De ce dorești să te alături acestei facțiuni?:mi se pare ca aceasta factiune e ca in viata reala si nu mi se pare chiar e si smechera
 9. San Andreas Network,anunță deschiderea sesiunii pentru angajari,punând la bătaie câteva posturi in cadrul redacției. Criterii pentru angajare: 1.Vârsta minima 19 ani. 2.Deținerea unei licente valabile de condus. 3.Prezentarea unei copii de cazier judiciar ((click aici)). Criterii OOC: Topicul v-a conține titlul: Nume_Prenume
 10. Cara

  San Andreas Network

  Da ma mi-a zis si benzema dar poza era deja editata ce voiai sa ii fac ??
 11. LENY.

  San Andreas Network

  https://www.youtube.com/watch?v=eMk7viBHtOo NO hate,este doar un sfat pentru Rp.
 12. San Andreas Network Curiculum Vitae I. Informații Generale: Nume: Prenume: Vârsta: Locul Nașterii: Număr de telefon: Locuri de muncă anterioare: Adresa: II.Licențe: Dețineți un permis de conducere valabil?(Da/Nu): Dețineți un permis de motocicletă valabil?(Da/Nu): III.((Informații OOC): Nume Cont: Vârsta: Locație: De ce dorești să te alături acestei facțiuni?: ((Titlul topicului-Nume_Prenume))
 13. DEMON

  FREE CHAT

  Binisor, avand in vedere ca am teza la istorie vineri...mna...
 14. Salut Bine @DEMON ,tu?
 15. https://discord.gg/r34CAze te asteptam
 16. DEMON

  FREE CHAT

  Ce mai faceti?
 17. Închis și arhivat la cerere. Dacă chiar vreți să aveți cu cine juca, puteți face și voi efortul de a intra pe server.
 18. Cer T/C nu vad rostul factiunii daca n-am cu cine juca @benzema100
 19. Bună, Nu găsesc nici o dificultate în a scrie comanda /togglehud show/hide all, care îți va afișa/ascunde toate componentele din hud. În schimb, putem adăuga posibilitatea de a ascunde numele jucătorilor, cel mai probabil integrat tot în /togglehud. Mulțumim pentru sugestie! Michael.
 20. Bună, Având în vedere că handling-ul mașinilor stock din Dealership nu este modificat, nu văd în totalitate beneficiile acestei sugestii. Majoritatea, dacă nu chiar toți jucătorii, au experiență în acest joc și cunosc suficient de bine handling-ul fiecărui vehicul în parte. Dacă chiar nu cunoști un anumit handling, solicită asistența unui Lead Administrator+ care te va sprijinii în această situație cu un vehicul temporar pe care să-l conduci pentru o perioadă scurtă de timp. Mulțumim pentru sugestie! Michael.
 21. Numele meu în joc: Alonzo Miles Numele contului meu: Cara Sugestia propusă: As dori sa se bage un sistem de test drive la DS. Descrierea sugestiei:Aceasta sugestie este mult mai practica,pentru a nu cheltui spre exemplu 20k pentru un ramblament de masina. Ce avantaje ar aduce sugestia:Eu unul o sa stiu cum se conduce masina si nu o sa mi-o mai cumpar. Există dezavantaje?:NU Poze (opţional): N/A 
 22. Numele meu în joc: Alonzo Miles Numele contului meu: Cara Sugestia propusă: Implementarea unui buton,la hud pentru a usura "munca" jucatorilor atunci cand dorim sa dezactivam hud-ul. Descrierea sugestiei:Pe langa aceasta sugestie,mai este important sa mentionez sa faci si sa dispara numele jucatorilor. Ce avantaje ar aduce sugestia:Eu unul cand fac poze roleplay,nu stiu cum sa scap in majoritatea cazurilor de numele jucatorilor. Există dezavantaje?:Daca scriptul nu este reusit o fi existat niste dezavantaje. Poze (opţional): N/A
 23. benzema100

  FREE CHAT

  Server-ul de discord este: https://discord.gg/VwZW22G .
 24. lol

  FREE CHAT

  care e discrodu
 1. Load more activity
×